Sport

Komentari 2

Vidović spreman za novi korak: Bayern traži klub u Bundesligi!

Vidović spreman za novi korak: Bayern traži klub u Bundesligi!

Prema pisanju Nijemaca, Vidovića u Bayernu smatraju prevrijednim za igranje za drugu momčad Bavaraca koja se natječe u trećem rangu njemačkog nogometa pa mu traže bundesligaški klub

Među svim silnim zvijezdama u napadačkom rosteru Bayerna nalazi se i jedan Hrvat - Gabriel Vidović (18). Mladi hrvatski reprezentativac odradio je pripreme s prvom momčadi bavarskog giganta, no vrlo vjerojatno neće igrati za momčad Juliana Nagelsmanna, piše Kicker.

Prema pisanju Nijemaca, Vidovića u Bayernu smatraju prevrijednim za igranje za drugu momčad Bavaraca koja se natječe u trećem rangu njemačkog nogometa (ili sjedenje na klupi prve) pa mu traže bundesligaški klub u kojem će im biti 'na oku' i u kojem će imati minutažu.

Vidović igra na poziciji povučenijeg napadača, a sjajno može odigrati na prednjem veznom i klasičnoj špici. Prošle je sezone za drugu momčad Bayerna u 30 ligaških nastupa utrpao 21 gol i asistirao za još deset. 

Za prvu momčad Bayerna debitirao je protiv Arminije Bielefeld 17. travnja ove godine, a odigrao je još 23 minute protiv Mainza u 32. kolu, dok je u posljednjem kolu kod Wolfsburga dobio devet minuta.

Podsjetimo, Vidović je u razmaku od četiri mjeseca debitirao za U-18, U-19 i U-21 hrvatsku reprezentaciju, a nema sumnje kako će jednog dana dočekati i za seniorsku...

Najčitaniji članci