Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Villin junak igrao u poderanim kopačkama zbog praznovjerja

Grealish je kao kapetan poveo Lovru Kalinića i ostale suigrače u zasluženo slavlje, a mnogi su još tijekom utakmice primijetili da je igrao u poderanim kopačkama. Štucna se nazirala kroz uništene kopačke

Foto: reuters/Pixsell
4 komentara

Engleski veznjak Jack Grealish (23) u ponedjeljak je oduševio igrom protiv Derby Countyja u finalu doigravanja za Premiership na Wembleyu. Njegova Aston Villa pobijedila je s 2-1 golovima El-Ghazija i McGinna, a jedini gol za bivši klub Asanovića, Strupara i Štimca zabio je Marriott.

Grealish je kao kapetan poveo Lovru Kalinića i ostale suigrače u zasluženo slavlje, a mnogi su još tijekom utakmice primijetili da je igrao u poderanim kopačkama. Štucna se nazirala kroz, možemo slobodno reći, oglodane kopačke koje su jedva izdržale intenzitet utakmice. 

Pa zašto bi pobogu ponajbolji veznjak engleskog Championshipa koji zarađuje 40.000 funti tjedno nosio poderanu opremu? Odgovor na to dao je sam Grealish.

- Vratio sam se nakon ozljede i one su tada bile nove. Zabio sam od onda nekoliko golova i imao par asistencija pa sam pomislio da su to moje sretne kopačke. Morao sam ih zadržati - rekao je Grealish engleskim medijima.

Veznjak Ville nosio ih je 15 utakmica, skoro četiri mjeseca, a Aston Villa je u tom periodu dobila 12 utakmica, dvije remizirala i jednu izgubila.

Napao ga navijač

Jack Grealish mirno je šetao terenom, leđima okrenut zapadnoj tribini stadiona u Birminghamu. Odjednom se iz prvog reda na travnjaku stvorio huligan Birminghama, zatrčao se prema Grealishu i pogodio ga šakom u glavu. S leđa.

Grealish se odmah srušio, a srećom, tu je bio redar koji je odmah zgrabio huligana. Dotrčali su i igrači Aston Ville pokušavajući se obračunati s huliganom, no redari su ga iznijeli van.

Grealish se podigao te nakon što mu je pružena liječnička pomoć nastavio je igrati. Huligan je odveden sa stadiona, dobio je desetogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama, a sada će provesti i 14 tjedana u zatvoru!

Foto: REUTERS

- On ne zna objasniti što mu je bilo. Njegova prvotna glupava ideja bila je samo uletjeti na teren i podignuti publiku - rekao je njegov odvjetnik Vaughn Whistance.

Mitchell je uz to dobio i 350 funti kazne, a tvrdi da nije bio pijan u trenutku incidenta. Iako ima desetogodišnju zabranu za sve utakmice, klub iz Birgminghama svoja mu je vrata zatvorio - zauvijek! A ne smije ni na gostovanja svog kluba... U Birmingham Cityju ozbiljno su se uhvatili u koštac s huliganima, pa je doživotnu zabranu prisustvovanja njihovim utakmicama dobio i jedan navijač koji je podivljao na Twitteru.

Napadnuti Grealish tada je kazao:

- Ne mogu ništa nego priznati koliko sam sretan bio u ovom incidentu. Moglo je biti puno gore da je navijač imao nekakvo oružje.

 

Naši partneri pišu
Message