Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Viole' razbile Empoli na pogon Hrvata, Sampdoria izvela čudo

'Viole' razbile Empoli na pogon Hrvata, Sampdoria izvela čudo
1

Svojim stotim pogotkom u Serie A zaostatak Sampdorije smanjio je Fabio Quagliarella u 84. minuti, a samo minutu poslije iskusni je napadač asistirao Kolumbijcu Luisu Murielu za izjednačujući gol...

VIDEO

Nogometaši Sampdorije nevjerojatnim su preokretom od 0-2 do 3-2 u samo sedam minuta stigli do pobjede nad Sassuolom u dvoboju 13. kola talijanske Serie A odigranom na stadionu Luigi Ferraris u Genovi.

VIDEO

Gostujuća momčad je sve do 84. minute držala uvjerljivo vodstvo 2-0 do kojeg je stigla pogocima Riccija u 64. i Raguse u 75. minuti. U 83. minuti Matri je propustio čistu priliku za treći pogodak Sassuola, a samo minutu poslije započeo je veliki preokret domaće momčadi.

Svojim stotim pogotkom u Serie A zaostatak Sampdorije smanjio je Fabio Quagliarella u 84. minuti, a samo minutu poslije iskusni je napadač asistirao Kolumbijcu Luisu Murielu za izjednačujući gol. U prvoj minuti sučeve nadoknade Sampdoria je stigla do pobjede nakon što je Muriel bio precizan iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca.

Peta pobjeda u sezoni Sampdoriji je donijela uzlet do 9. mjesta ljestvice sa 18 bodova, dok je nesretni Sassuolo ostao na 16. mjestu s 13 bodova. U vodstvu je Juventus s 33 boda. Drugoplasirana Roma zaostaje sedam bodova, ali ima i utakmicu manje.

Roma je povela u 40. minuti golom Perottija iz jedanaesterca nakon što je Toloi igrao rukom. Džeko je u prvom dijelu namjestio šansu i imao dva udarca, a na drugoj je strani bio Zukanović, protiv bivših suigrača iz Rima.

U 62. minuti Atalanta je izjednačila golom Caldare, da bi u 90. minuti Paredes zaustavio Gomeza, sudac pokazao na bijelu točku, Džeko dobio žuti zbog prigovora, a Kessie pogodio za 2:1. Juventus je već na plus 7 na vrhu.

Nikola Kalinić oporavio se od ozljede i našao se u početnoj postavi. I najzaslužniji je za vodeći gol 'viola'. Naime, Kale je došao sam do golmana, koji ga je srušio za čisti jedanaesterac, ali je sudac pustio prednost, a Bernardeschi je odbijenu loptu gurnuo u mrežu za 0:1 u 27. minuti.

VIDEO

U 47. minuti Badelj je izborio jedanaesterac, Diousse ga je faulirao, a Slovenac Iličić bio je precizan za 2:0.

U 61. minuti opet Bernardeschi, pa u 67. opet Iličić, obojica krasno, gromovito pod gredu, za 0:4! Kalinić je imao krasnu šansu zabiti i peti, ali nije išlo. I Milić i Badelj i Kalinić igrali su 90 minuta.

Ilija Nestorovski nastavio je sjajan niz, opet je zabio gol, u 9. minuti za 0:1, te je zabio sedam od deset Palermovih golova ove sezone! Mattia Destro izjednačio je u 20. minuti, a Dzemaili je u 67. zabio za prokret. Viviani je u 72. zabio za 3:1

Felipe Anderson u 11. je minuti doveo Lazio u vodstvo udarcem iz daljine. Jurićeva je momčad izjednačila golom Ocamposa u 52. minuti, no već u 58. opet je Lazio imao prednost. Zabio je Biglia iz jedanaesterca nakon prekršaja Ormana na Andersonu, da bi Wallace pokupio jednu 'ničiju' loptu u 66. minuti i zabio za 3:1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...