Obavijesti

Sport

Komentari 63

Babo: Više vrijedi podrška vas nego smrdljivi poziv iz NBA-a!

Babo: Više vrijedi podrška vas nego smrdljivi poziv iz NBA-a!
7

Zanimljivo, od svih pozvanih košarkaša, samo Davis Bertans i Duncan Robinson imaju bolji postotak za tricu od Bojana, dok su ostali igrači debelo ispod 40%... Ali niti to nije bilo dovoljno NBA ligi

VIDEO

Ove sezone je uvjerljivo jedan od najboljih šutera lige. Prije nekoliko dana zavukao je Rocketsima tricu sa sirenom za pobjedu, prosječno zabija 21 koš po utakmici, a s trice šutira 42.5 posto. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bogdanović trpa trice u Mostaru 00:43

To je statistika Bojana Bogdanovića kojeg je NBA liga ignorirala i ove godine. Očekivali smo ga na All Star natjecanju u tricama, ali izostavili su ga u prvotnom izboru. Potajno smo se nadali da bi ipak mogao upasti, a to je bilo gotovo sigurno nakon što se Damian Lillard ozlijedio. No, NBA liga izvadila je novi as iz rukava i umjesto Bogdanovića, za natjecanje u tricama pozvala Devina Bookera koji će zaigrati i u All Star utakmici.

Osim njega, natjecat će se još Davis Bertans iz Washingtona, Devonte' Graham iz Charlottea, Joe Harris iz Brooklyna, Buddy Hield iz Sacramenta, Zach LaVine iz Chicaga, Duncan Robinson iz Miamija i Trae Young iz Atlante.

NBA: Miami Heat at Utah Jazz

Zanimljivo, od svih tih navedenih igrača, samo Davis Bertans i Duncan Robinson imaju bolji postotak za tricu od Bojana, dok su ostali igrači debelo ispod 40%. 

Ali što mu to vrijedi kada niti to nije bilo dovoljno NBA ligi da uvrsti Bojana koji je ove sezone uvjerljivo jedan od najboljih šutera.

To je isfrustriralo i samog Babu koji je ostavio komentar na Instagram stranici Hoopster.hr.

- Vrijedi više podrška svih vas, nego njihov smrdljivi poziv već drugu godinu zaredom...

Međutim, ovakve nelogične odluke nisu stran pojam za najjaču svjetsku košarkašku organizaciju. Primjerice, prije dvije sezone Dario Šarić bio je uvjerljivi kandidat za nagradu novaka godine. 

No, gle čuda, Amerikanci su je dodijelili 'svome' dečku Malcolmu Brogdonu koji je imao lošije statistike od Šišija. Iako je status Europljana znatno evoluirao od početka 90-ih, ponajviše zahvaljujući Draženu, i dalje tu ima sitnih igrica preko kojih Amerikanci kao da žele reći: E pa mi smo i dalje glavni u košarci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani