Obavijesti

Sport

Komentari 96

VIDEO Pogledajte kako je više od 30.000 Hrvata pjevalo Luki: 'Ostani tu, tu je tvoja mati!'

VIDEO Pogledajte kako je više od 30.000 Hrvata pjevalo Luki: 'Ostani tu, tu je tvoja mati!'

Inicijativa koju je pokrenula stranica "Volim Hrvatsku" brzo se uhvatila među tisućama navijača, nitko ne želi da Modriću finale Lige nacija bude oproštajna utakmica od reprezentacije

VIDEO

Kada je na semaforu otkucala deseta minuta finala, više od 30.000 hrvatskih navijača ustalo je na noge i zapjevalo.

'Ostani tu, tu je tvoja mati...', grmjeli su s tribina stihovi pjesme 'Poljubi zemlju' legendarnog pjevača Mate Miše Kovača. Oni su bili upućeni hrvatskom kapetanu Luki Modriću. Inicijativa je to koju je pokrenula stranica Volim Hrvatsku na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka razveselio bolesnog dječaka Tina

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] Teško bolesnom dječaku Tinu (10) Modrić je ispunio san: 'Luka, hvala za dres!' 01:12

Posljednje dvije godine priča se o njegovoj reprezentativnoj mirovini. Mnogi su mislili da će se taj težak i tužan dan za hrvatski nogomet dogoditi na Euru prije dvije godine, ali maestro je odlučio ostati. Predvodio nas je i na SP-u u Katru gdje smo osvojili broncu pa odlučio ostati do Lige nacija i najavio da će nakon turnira odlučiti o mirovini.

POGLEDAJTE VIDEO: LUDA ATMOSFERA U ROTTERDAMU

U 38. godini života odigrao je veličanstvenu utakmicu protiv Nizozemske (4-2) i odveo nas do finala Lige nacija protiv Španjolske. Cijela nacija pribojala se kako će to biti posljednji ples hrvatskog genijalca i nogometnog umjetnika pa je zbog toga i krenula kampanja među navijačima s ciljem da nagovore Luku da ostane barem još do Eura. Izabrali su stihove 'ostani tu' i nadamo se da su urodili plodom. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco

Njegova karijera već je opjevana. Umjetnik s loptom kojeg ćemo pamtiti kao jednog od najvećih veznjaka u povijesti. U bogatoj karijeri osvojio je apsolutno sve na klupskoj razini, pamtit ćemo ga kao igrača koji je prekinuo nevjerojatnu dominaciju Lea Messija i Cristiana Ronalda te pored njih osvojio Zlatnu loptu. No, pogled na vitrine otkriva jedno prazno mjesto. Večeras će ga imati priliku popuniti.

Sanja cijela domovina prvi trofej u povijesti, a sanja ga i neuništivi Modrić. U Rusiji je jako malo falilo da podigne 'zlatnu božicu', ima svjetsko srebro i broncu, ali nema trofej. To je ono što ga gura, motivira i inspirira da i s 37 godina predvodi svoju reprezentaciju s kapetanskom trakom oko ruke. Ponos kada obuče taj dres, nemjerljiv je s ičim drugim.

POGLEDAJTE VIDEO: SPIDERMAN IZ PLETERNICE

I zato, kako god završilo, vjerujemo da će sljedeće godine u ovo vrijeme obući dres s kvadratićima, navući na ruku kapetansku traku i s 38 godina nas povesti na Euro u Njemačkoj. Po posljednji put u karijeri. Ima priliku osvojiti prvi trofej u reprezentativnoj karijeri, a bez obzira kako završilo, vjerujemo da će nas s kapetanskom trakom oko ruke i sljedeće godine, s 38 na leđima, povesti na Euro u Njemačkoj. Po posljednji put u karijeri. Taj ponos ne možete.

Pjesmu navijača Luki Modriću u 10. minuti pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi