Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Više od tenisa: Na umaškom turniru zaigrali su i - kuhari

Podravka je dugogodišnji partner najvećeg hrvatskog ATP turnira, jednog od najznačajnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj, koji je izrastao u snažnog promotora Hrvatske i njezine turističke ponude

Foto: Promo

Ekshibicijski meč zaštitni je znak umaškog turnira, a ove ga je godine dodatno začinila Podravka. Glavne zvijezde, teniski showman Gael Monfils, David Goffin, Borna Ćorić i Ivan Dodig, ispucavali su loptice u gledalište, a izazov je bio uhvatiti one označene srcem.

Četiri sretna i spretna gledatelja, Istraturist je nagradio putovanjem na ATP Finals u London, gdje će se okupiti osam najboljih tenisača na svijetu, a Podravka vrijednim poklon paketima. 

Foto: Marko Ercegović

U nezaboravnom putovanju i vrhunskom tenisu uživat će Gordan Fran Mileusnić i Mika Kaplan. Poklon pakete Podravke uručio im je Podravkin voditelj promocije kulinarstva Dražen Đurišević, koji je ovom prilikom potvrdio da su Podravkini kuhari ujedno i dobri tenisači.  Naime, u kuharskoj je uniformi odigrao gem sa zvijezdama egzibicijskog meča te time oduševio umašku publiku.

Podravkini promotori kulinarstva tijekom meča pripremali su ukusne delicije te je tako publika imala priliku uživati u dvostrukom zadovoljstvu. Podravka je dugogodišnji partner najvećeg hrvatskog ATP turnira, jednog od najznačajnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj, koji je izrastao u snažnog promotora Hrvatske, njezine turističke ponude, ali i vodećih hrvatskih brandova.

Ove godine, po imenima, Umag je najjači turnir do sada. Za naslov će se boriti Goffin, Monfils, Simon, Fognini, Lorenzi, Ćorić, Dodig, Paire...

Naši partneri pišu
Message