Obavijesti

Sport

Komentari 9

Vitalij i Kinsey pokušali upasti na finale Cope, ali nisu uspjeli!

Vitalij i Kinsey pokušali upasti na finale Cope, ali nisu uspjeli!
1

'Copa America nas je pobijedila, ali imali smo strašnu avanturu! Otišli smo u Brazil i maskirali se, ušli na tribine. Vitalij i ja pokušali smo ući u teren, ali nismo uspjeli jer su nas zaštitari zaustavili', pojadala se Wolanski

VIDEO

Zanosna plavuša Kinsey Wolanski (23) svjetsku je popularnost stekla upadom na travnjak u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama u Madridu. Fotoreporteri su 'uhvatili' nekoliko njezinih fotografija u oskudnom izdanju, a to je bilo dovoljno da privuče pozornost.

Na to ju je nagovorio dečko Vitalij Zdorovetskiy (27) koji je slavu stekao upravo nepozvanim upadima na velike svjetske događaje. Vitalij je to prvi put napravio na finalu Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu na susretu Njemačke i Argentine.

Pokretanje videa...

11:11

I ovih dana par je boravio u Brazilu, a skovali su i pakleni plan. Naime, htjeli su upasti na finale Copa Americe na Maracani, ali nije im to pošlo za rukom.

- Copa America nas je pobijedila, ali imali smo strašnu avanturu! Otišli smo u Brazil i maskirali se, ušli na tribine. Vitalij i ja pokušali smo ući u teren, ali nismo uspjeli jer su nas zaštitari zaustavili. Izašli smo iz zatvora i sad uživamo u Brazilu - poručila je Kinsey svojim fanovima.

Bili i u Splitu

Vitaly je već bio u Hrvatskoj, kad se popeo na automobil bivšeg premijera Ive Sanadera, a Kinsey je s njim nedavno bila u Splitu i to joj je bio prvi posjet Hrvatskoj.

- Nije mi ovo prvi put, a ni zadnji da sam u Hrvatskoj - rekao nam je YouTuber, dok je njegova djevojka rekla da su ovdje samo jedan dan. 

- Obećao mi je da ćemo zajedno istraživati Hrvatsku, tako da se vraćamo - kaže Kinsey kojoj je prvi dojam naše države nevjerojatan. 

Dok je Vitaly hvalio Kinsey kako je odlična djevojka i legenda zbog utrčavanja u teren, ona je otkrila kako je uopće došlo do toga. 

- Rekao mi je da će me ostaviti ako to ne napravim pa sam pomislila 's*anje, moram to napraviti' - šali se Kinsey kojoj prekidanje utakmice nije predstavljalo problem. Kako kaže, bile su dvije ograde i samo je brzo trčala. 

- Malo sam bila u pritvoru, ali sve je prošlo OK - rekla je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov