Obavijesti

Sport

Komentari 18

Vitolo je zabio za rekordnih 13 sekundi, 'hat-trick' Higuaina...

Vitolo je zabio za rekordnih 13 sekundi, 'hat-trick' Higuaina...
7

Sevillin Vitolo autor je najbržeg gola u povijesti Europske lige. U 3-1 pobjedi Seville kod Villarreala Vitolo je zabio za 13 sekundi. Fiorentina i Roma su remizirali (1-1)

VIDEO

Odigrane su preostale četiri utakmice osmine finala Europske lige. U prvim susretima Everton je dobio Dinamo iz Kijeva 2-1, Fiorentina i Roma odigrali su 1-1, Napoli je pobijedio Dinamo iz Moskve, a Sevilla je slavila kod Villarreala 3-1.

Samo 13 sekundi prošlo je od gola Vitola za Sevillu protiv Villarreala na El Madrigalu. Bio je to najbrži gol u povijesti Europske lige. Brži od dosadašnjeg rekordera Ismaela Blanca, koji je za AEK 2009. godine zabio za 15 sekundi.

Sevilla je ranim golom šokirala Madrigal, a Mbia je domaće navijače dodatno ušutkao u 26. minuti golom za 0-2. U zadnjih pet utakmica ove dvije momčadi Villarreal je slavio jedanput, Sevilla dvaput. Inače, bio je to dvoboj pete momčadi Primere (Sevilla) i šeste momčadi (Villarreal). Smanjio je Villarreal preko Vietta u 48. minuti, no samo pet minuta kasnije Gameiro zabija za 3-1 Seville. Bio je to konačan rezultat. 

Napoli je na krilima trostrukog strijelca Argentinca Gonzala Higuaina dobio Dinamo iz Moskve 3-1. Odlično su gosti krenuli, poveli su već u 2. minuti preko Kuranyija. Higuain u 25. minuti zabio prvi od svoja tri gola. U 31. je zabio za 2-1 iz penala, a u 55. za konačnih 3-1 i pobjedu Napolija protiv ruske momčadi.

Fiorentina i Roma remizirali

Fiorentina je u talijanskom derbiju Europske lige odigrala 1-1 protiv Rome. Gol za Fiorentinu zabio je Iličić u 17. minuti utakmice. Roma je u drugom dijelu imala penal, koji je promašio Adem Ljajić. No to se gostima nije vratilo. Keita je zabio u 77. minuti za konačnih 1-1. Milan Badelj igrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu, hrvatski veznjak odigrao je gotovo bez pogreške, a u drugom dijelu imao je sjajan pokušaj koji je golman Rome odbio u korner. Završilo je bez pobjednika.

Vida igrao u porazu od Evertona

Everton je teškom mukom slavio protiv Dinama iz Kijeva 2-1. Gusev je zabio za goste, u čijem je sastavu od prve minute bio Domagoj Vida. Domaći preokreću golovima Naismitha i Lukakua koji je zabio iz penala.

Europska liga, osmina finala, prve utakmice:

  • Everton - Dinamo Kijev 2-1 (Naismith 39, Lukaku 82p / Gusev 14)
  • Fiorentina - Roma 1-1 (Iličić 17 / Keita 77)
  • Villarreal - Sevilla 1-3 (Vietto 48 / Vitolo 1, Mbia 26, Gameiro 50)
  • Napoli - Dinamo Moskva 3-1 (Higuain 25, 31, 55 / Kuranyi 2)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve