Obavijesti

Sport

Komentari 79

Vjenčanje godine: Leo je oženio svoju ljubav iz dječačkih dana

Vjenčanje godine: Leo je oženio svoju ljubav iz dječačkih dana
16

Messi je svoje goste zamolio da ne troše novac na darove, već da taj iznos novca preusmjere u njegovu udrugu za pomoć djeci. Na svadbi je bilo 260 gostiju, 150 novinara, a sve je osiguravalo 450 policajaca

VIDEO

Argentinski Rosario noćas je bio središte nogometnog glamura - oženio se Leo Messi. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena oženio je svoju dugogodišnju djevojku, majku njegove dvoje djece i ljubav iz dječačkih dana, prekrasnu Antonellu Roccuzzo, a među 250 gostiju bila je gotovo kompletna momčad Barcelone.

POGLEDAJTE VIDEO: Nedavno su se vjenčali i Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić

Pokretanje videa...

02:22

Sve njih čuvalo je oko 450 policajaca među kojima su bili i neki bivši agenti Mossada, a gostima su na vjenčanju zabranjeni mobiteli dok je osoblje hotela u Rosariju moralo zakleti na tajnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Argentine soccer player Lionel Messi and his wife Antonela Roccuzzo make an appearance for the press at their wedding in Rosario

Leo i Antonella upoznali su se kad je Messiju bilo pet godina, a njihova dugogodišnja veza svjetskim medijima nikada nije bila toliko zanimljiva s obzirom da se uz njih jako rijetko vežu skandali. No, argentinski mediji tvrde kako Messijeva majka i Antonella nisu u najboljim odnosima što je Leo opovrgnuo. 

 

Te deseo lo mejor siempre hermano .. Felicidades @leomessi e Anto

Objavu dijeli Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

Od svjetskih zvijezda prvi je na crveni tepih stupio Samuel Eto'o sa suprugom, a nakon njega redom su stizali Aguero, jedan od Leovih najboljih prijatelja Cesc Fabregas sa zaručnicom Daniellom Seeman koja je ujedno i najbolja prijateljica prekrasne mladenke... Pažnju je privukao i Neymar koji se na vjenčanju pojavio sam pa su argentinski mediji odmah iskopali podatak da je to stoga što je njegova djevojka Bruna Marquezine odbila Brazilčevu prosidbu.

Argentine soccer player Lionel Messi

A kako bi se izbjeglo podudaranje u haljinama, bojama ili čak materijalima istih, što, čini se, posebno boli gošće na svadbenim svečanostima, savjetovano je djevojkama da na vjenčanje ponesu po tri haljine. Rekorderka je bila supruga Martina Demichelisa, Playboyeva zečica Evangelina Anderson, koja je uzela pet haljina.

Nakon prvog poljupca kao gospodin i gospođa Messi, stiglo je i iznenađenje za Antonellu. Messi je, naime, bez njenog znanja organizirao dolazak argentinskog pjevača Abela Pintosa koji je otpjevao njenu najdražu pjesmu Sin Principio ni final (Bez početka ili kraja).

Argentine soccer player Lionel Messi and his wife Antonela Roccuzzo kiss as they pose at their wedding in Rosario, Argentina

Naravno, i ispred luksuznog hotela natiskalo se stotine obožavatelja koji su barem na taj način željeli biti dio velikog dana jednog od najvećih nogometaša svijeta. No, kako to obično biva, ni to nije moglo proći bez 'incidenta' pa je nekolicina najglasnijih iskoristila pažnju medija i prosvjedovala predstavljajući tako 600 radnika koji su nedavno dobili otkaz u Pepsicu.

Jedan detalj posebno je zabrinuo Messija i njegovu užu obitelj. Kad su novinari jednog argentinskog tv showa nazvali Leovu tetu kako bi je pitali o detaljima vjenčanja njegog nećaka, gospođa je otkrila da nije ni pozvana na svadbu, a kad je shvatila da je uživo u prijenosu, spustila je slušalicu. Ubrzo su je ponovno nazvali nakon čega je u suzama rekla da je za sve kriva Leova 'grozna' majka Celia.

Eto, i na takvim glamuroznim vjenčanjima ima napetosti, obiteljskih problema, nezadovoljstva...

Argentine soccer player Lionel Messi

A mjesto vjenčanja nije izabrano slučajno. Rosario je grad u kojem su Leo i Antonella odrasli, grad u kojem su se upoznali i za koji ih vežu najljepše uspomene. Kumovi na vjenčanju bili su brat i sestra slavnog para, a svi gosti nakon vjenčanja za uspomenu su dobili butelju vina L10 koje proizvodi - Leo Messi.

Barcelona FC
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića