Obavijesti

Sport

Komentari 4

Vladimir Kličko Hayeu: Borimo se 2. srpnja, uzmi ili ostavi...

Vladimir Kličko Hayeu: Borimo se 2. srpnja, uzmi ili ostavi...
1

Nakon pričanja tolikih besmislica, Haye bi se napokon trebao pojaviti u ringu. Htio je ispasti pametan, ali u konačnici je sam sebe stjerao u kut, rekao je Vladimir Kličko

VIDEO

Sapunica oko borbe između jednoga od braće Kličko protiv britanskog boksača Davida Hayea i dalje je aktualna. U ponedjeljak je Vladimir Kličko uputio ultimatum brbljavom svjetskom prvaku po WBA verziji.

Ukrajinski teškaš, vlasnik IBF, IBO i WBO pojasa, u ring će 30. travnja, a suparnik će mu biti još jedan Britanac - Dereck Chisora. Ova su se dvojica boksača trebala boriti još u prosincu, ali Kličko je tada odustao zbog ozljede leđa.

Hayea je naljutila Vladimirova odluka da boksa krajem travnja jer smatra da nakon toga neće htjeti ponovno ući u ring tako brzo. No, Kličko je u ponedjeljak poslao jasnu poruku.

- Nakon pričanja tolikih besmislica, Haye bi se napokon trebao pojaviti u ringu. Pokušavao je ispasti pametan, ali u konačnici je sam sebe stjerao u kut. Sada potvrđujem, kao što sam rekao i ranije, da je 2. srpnja datum za borbu. Na Davidu Hayeu je da uzme ili ostavi - istaknuo je 34-godišnji Ukrajinac.

- Dogovorili smo da ćemo novac podijeliti 50-50, ali novac nije problem. Već smo dogovorili i 2. srpnja kao datum, ali onda je Haye rekao "ne želim da se boriš prije toga". Što se mene tiče, datum je potvrđen. Njemačka ili Velika Britanija? Meni je svejedno - dodao je mlađi brat Kličko, prebacivši lopticu Britancu.

Haye već mjesecima izaziva Vladimira i njegova pet godina starijeg brata Vitalija, prvaka po WBC verziji, ali nikako da napokon dogovori borbu protiv njih. Kako sada stvari stoje, ukoliko i prihvati 2. srpnja kao datum meča protiv Vladimira, prije toga će morati braniti svoj naslov protiv obveznog izazivača, Uzbekistanca Ruslana Čagajeva, bivšeg WBA prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"