Obavijesti

Sport

Komentari 9

Vlašić: Odmah sam znao da je gol moj, a meni je ovdje lijepo

Vlašić: Odmah sam znao da je gol moj, a meni je ovdje lijepo

Utakmica nije bila laka iako smo imali 2-0. Domaćin se potpuno opustio u završnici nakon što je smanjio na 1-2 tako da smo na kraju opasno živjeli, rekao je Vlašić

 Odmah sam znao da je pogodak moj, makar to nije ključno, rekao je hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić nakon pobjede njegovog Torina kod Cremonesea od 2-1 u 3. kolu talijanske Serie A.

U 17. minuti ogleda u Cremoni Vlašić je sa sedam-osam metara pucao prema domaćim vratima, a stoper Cremonesea Bianchetti je u pokušaju izbijanja lopte metar ispred linije sam ugurao loptu u mrežu. Iako Bianchetti nije imao kontrolu nad loptom, koja je ionako išla u mrežu, Talijani prvotno nisu vodili Vlašića kao strijelca, ali su kasnije ipak pripisali pogodak hrvatskom igraču koji je uoči ove sezone došao u Torino.

italian soccer Serie A match - US Cremonese vs Torino FC

- Odmah sam znao da je pogodak moj, ali najmanje je važno tko zabija dok momčad pobjeđuje. Utakmica nije bila laka iako smo imali 2-0. Domaćin se potpuno opustio u završnici nakon što je smanjio na 1-2 tako da smo na kraju opasno živjeli - rekao je Vlašić, a prenosi službena stranica talijanskog prvoligaša iz Torina.

italian soccer Serie A match - US Cremonese vs Torino FC

- Imamo vrlo dobar start u sezonu i želimo tako nastaviti. Meni je lijepo u novom klubu, a ovdje sam došao najviše zbog trenera Ivana Jurića kojeg jako cijenim. Ima svoje, posebne metode, ali sviđa mi se raditi s njim i u Torinu - dodao je Vlašić koji je time dao premijerni gol u dresu Torina, momčadi koja se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO: OBRANA FNC POJASA ILI DA HAJDUK OSVOJI PRVENSTVO?