Obavijesti

Sport

Komentari 28

'Vlašića je baš potresla ozljeda Westwooda, ali on nije kriv'

'Vlašića je baš potresla ozljeda Westwooda, ali on nije kriv'

Nogometaš Burnleyja bolje se osjeća, ali još nije poznata dijagnoza i koliko će dugo izbivati s travnjaka. Iz kluba su poručili kako će ga pregledati specijalisti u sljedećim danima. I tada će biti sve jasnije

VIDEO

Trebalo je to biti prekrasno nogometno uskrsno poslijepodne u Engleskoj. Nikola Vlašić dobio je napokon priliku od prve minute, bio je pun elana i želje da pokaže treneru Davidu Moyesu da zaslužuje igrati i da ima kvalitetu. Bio je maksimalno motiviran, ali trenutak iz prvog poluvremena ga je šokirao. 

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

West Ham i Burnley (1-1) remizirali su u nedjelju u 33. kolu Premier lige, a utakmicu je zasjenila stravična ozljeda igrača Burnleyja Ashleyja Westwooda. 

Sve se dogodilo u prvoj polovici prvog poluvremena. Igrala se 21. minuta kada je Westwood nespretno primio loptu pa išao popraviti loše primanje. Ispružio je nogu, a Vlašić je u žaru borbe krenuo na nju.

Premier League - West Ham United v Burnley

Obojica su izgubila ravnotežu i završila na travnjaku, no pad je bio koban. Vlašić je nažalost pao na stopalo suparnika iz Burnleyja i ono se momentalno iskrenulo. Bile su to mučne scene, nitko od igrača nije mogao gledati.

Nije bilo nikakve namjere, ali kada je vidio što se dogodilo, hrvatski reprezentativac se od šoka uhvatio za glavu i briznuo u plač. Pao je na travnjak i zario glavu u pod. Dok su liječnici ukazivali pomoć Westwoodu, igrači West Hama i Burnleyja prilazili su Vlašiću kako bi ga utješili i dokazali mu da on nije kriv. Bio je to klasični duel bez ikakve namjere da ozlijedi protivnika. 

Premier League - West Ham United v Burnley

Nikola je bio potresen, a to se osjetilo i na njegovoj igri. Nije se mogao u potpunosti koncentrirati pa je izašao iz igre u 60. minuti.

- Čim je Westwood pao, Vlašić je odmah reagirao shvativši da je nešto pošlo po zlu, a potom su reagirali još neki naši igrači. Svatko tko je bio nogometaš brine se za igrače koji dožive teške ozljede. Mislim da je Vlašić sada u redu. Nisam pogledao taj događaj ponovno, no kažu mi da on nema veze s tom ozljedom, tako da nema zbog čega biti zabrinut. No, naravno da ga je teška ozljeda suparnika uznemirila - rekao je trener West Hama David Moyes. 

Premier League - West Ham United v Burnley

Westwooda su odvezli u bolnicu. Bolje se osjeća, ali još nije poznata dijagnoza i koliko će dugo izbivati s travnjaka. Iz kluba su poručili kako će ga pregledati specijalisti u sljedećim danima i tada će biti jasnije više toga.

- Moglo se vidjeti da nije bilo dobro po reakciji igrača. Izgledao je izbezumljeno, ali držimo fige, nadamo se da je u redu. Kad vidite da Declan Rice dolazi i kaže da nije dobro, znate da nije. Momak je sam podigao ruku. Mogao bi to biti kraj njegove sezone - rekao je trener Burnleyja Mike Jackson. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani