Sport

Komentari 108

Stravična ozljeda: Igraču nakon duela s Vlašićem puknula noga, Nikola od šoka briznuo u plač

Stravična ozljeda: Igraču nakon duela s Vlašićem puknula noga, Nikola od šoka briznuo u plač

Nikola Vlašić slučajno je pao na Ashleyja Westwooda nakon duela, a igraču Burnleyja puknula je noga. Namjere nije bilo i Vlašić se momentalno u užasu uhvatio za glavu

Trebalo je to biti lijepo uskrsno poslijepodne. Festival nogometa za sve navijače 'čekićara' i ljubitelje engleskog Premiershipa. No, dogodila se stravična ozljeda na susretu 33. kola engleske Premier lige u kojoj je West Ham dočekao Burnley (1-1).

Utakmica je bila nakratko prekinuta nakon što je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić slučajno pao na Ashleyja Westwooda prilikom duela, a igraču Burnleyja puknula je noga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Namjere nije bilo i Vlašić se momentalno u užasu uhvatio za glavu te briznuo u plač. Posljednje informacije govore da je Westwood u redu, stavili su ga na kisik i nakon dvadesetak minuta prekida utakmica je nastavljena.

Premier League - West Ham United v Burnley Premier League - West Ham United v Burnley Premier League - West Ham United v Burnley

Sve se dogodilo u prvoj polovici prvog poluvremena. Igrala se 21. minuta kada je Westwood nespretno primio loptu pa išao popraviti loše primanje. Ispružio je nogu, a Vlašić je u žaru borbe krenuo na nju.

Obojica su izgubila ravnotežu i završila na travnjaku, no pad je bio koban. Vlašić je nažalost pao na stopalo suparnika iz Burnleyja i ono se momentalno iskrenulo.

Premier League - West Ham United v Burnley Premier League - West Ham United v Burnley

Ovakve nesreće se događaju i nisu rijetkost na nogometnim travnjacima, sjetit ćemo se stravične ozljede Eduarda ili situacije u kojoj je Son briznuo u plač kada je na sličan način nastradao Andre Gomes.

Možemo se samo nadati da će s Westwoodom biti sve u najboljem redu i da će se u najkraćem mogućem roku vratiti na zelene travnjake.

VIDEO SITUACIJE I VLAŠIĆEVE REAKCIJE OVDJE