Obavijesti

Sport

Komentari 13

Volpi i Mišković splitskom Hajduku otimaju Igora Tudora?

Volpi i Mišković splitskom Hajduku otimaju Igora Tudora?
1

Imena klubova za sada se drže u tajnosti, no nije tajna kako je Igor Tudor i te kako poznato ime u nogometnoj Italiji, gdje je proveo najveći dio svoje karijere...

VIDEO

Hajdukov trener Igor Tudor dobio je dvije vrlo konkretne ponude iz Italije i Rusije i lako bi se moglo dogoditi da Splićani u novu sezonu uđu s novim čovjekom na klupi. Navodno je u pitanju Volpijeva Spezia, koja bi na mjestu trenera i sportskog direktora rado vidjela Igora Tudora i Igora Budana.

Punih dvanaest godina na klupi Hajduka cijelu sezonu nije ''preživio'' niti jedan trener. Nakon Vulića, koji je vodio cijelu sezonu 2002/'03, Igor Tudor prvi je odradio sezonu od prvog do zadnjeg kola, no veliko je pitanje hoće li aktualni trener Hajduka započeti i novu sezonu, jer je dobio dvije vrlo konkretne ponude iz Italije i Rusije.

Imena klubova za sada se drže u tajnosti, no nije tajna kako je Tudor i te kako poznato ime u Italiji, gdje je proveo najveći dio karijere, dok mu je na Ruskom tržištu ''vrata otvorio'' kum Stipe Pletikosa. Kad je Italija u pitanju, navodno je u pitanju klub Gabriele Volpia i Damira Miškovića Spezia, u koju bi kao sportski direktor trebao doći i Igor Budan, tvrde talijanski mediji.

Tudoru se sjedanjem na klupu Hajduka ostvario san, no brojni problemi stoje mu na putu i jednostavno se više nije spreman boriti s njima. Nije u pitanju samo neimaština, odnosno nemogućnost dovođenja kvalitetnih pojačanja, nego su u pitanju i odnosi unutar HNL-a. Podsjetimo, Tudor je u prošloj sezoni kažnjen čak šest puta, tri puta je isključen s klupe zbog prosvjeda nakon sudačkih previda, te još uvijek mora odraditi tri od šest utakmica zabrane vođenja momčadi. Sve su to razlozi zbog kojih bi aktualni trener Hajduka rado ''digao sidro'' i otišao u sredinu u koju će se moći posvetiti radu na terenu. 

Potražili smo potvrdu u Hajduku, čiji je predsjednik Marin Brbić kazao da je i sam čuo za nju, no ne želi vjerovati da je istinita.

- Iznenađen sam takvom informacijom, pogotovo jer me Tudor uvjeravao kako on o svemu ne zna ništa. Ja mu vjerujem, a Bog zna što nosi sutra - kazao je predsjednik Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...