Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Ni traga onoj našoj agresivnoj obrani! Zašto? Nemam pojma'

'Ni traga onoj našoj agresivnoj obrani! Zašto? Nemam pojma'
1

Svima smo radili probleme, s kim god da smo igrali u Ligi prvaka, a mi se danas ne možemo sastaviti. Zašto je to tako, ne znam, rekao je Igor Vori koji je većinu utakmice u Njemačkoj sjedio na klupi

VIDEO

Dobro smo otvorili utakmicu, zabili par lakih golova, ali Löwen je jaka momčad koja je dugo na okupu. Svaki put kad smo mislili da smo blizu, nismo bili blizu i zasluženo su na kraju pobijedili, rekao je bivši kapetan Zagreba i reprezentacije Igor Vori.

Iskusni pivot većinu utakmice protiv Löwena sjedio je na klupi i gledao svoje suigrače kako gube i treću utakmicu ove sezone u Ligi prvaka. Iako je Zagreb jedan dio utakmice doista bio blizu njemačkom prvaku, na kraju su 'plinari' izgubili 31-24.

- U obrani smo stajali preširoko, njihovi bekovi su se razigrali, a igrati zonu jedan na jedan u današnjem rukometu i nije baš lako. Ova serija koja je iza nas nije nikako pozitivna. No moramo dići glavu gore i psihički se oporaviti, fizički i nismo nešto potrošeni. Ali kad glava uđe u crveno, teško je funkcionirati - priča Vori te pokušava i sam odgonetnuti zašto je Zagrebova igra ove sezone neprepoznatljiva iako na papiru ima možda i bolju momčad no prošle godine.

- Remi sa Celjem nas je psihološki poljuljao, nemamo više samopouzdanja. Nemamo ni onu agresivnu obranu koja nas je prošle godine krasila, hoćeš 6-0, hoćeš 5-1... Svima smo radili probleme, s kim god da smo igrali u Ligi prvaka, a mi se danas ne možemo sastaviti. Zašto je to tako, ne znam. Definitivno psihički nismo u dobrom stanju, ali treba nastaviti trenirati. Dobro je što dolazi reprezentativna pauza, nadam se da ćemo se malo oporaviti i da će biti bolje - kaže Vori.

U Njemačkoj Zagrebu nije pomogla ni fantastična večer Matevža Skoka koji je imao 14 obrana.

- Malo je nerealna razlika na kraju, stalno smo bili tu negdje. No idemo dalje, vidim neko svjetlo na kraju tunela nakon ove utakmice, idemo skupljati bodove - priča Slovenac, a trener Kamenica posebno je pohvalio srednjeg vanjskog Löwena.

- Odmah od starta smo krenuli krivim putem, stajali smo preširoko u obrani i to nam je stvaralo probleme bez obzira na sjajnog Skoka. No jedan velemajstor u napadu, Schmid, je odveo Löwen do cifre od 31 gola, a mi na tako nešto ipak ne možemo računati - zaključio je Kamenica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica