Sport

Komentari 2

Vozi, miško! 'Evo formule kako motivirati momčad za trčanje'

Vozi, miško! 'Evo formule kako motivirati momčad za trčanje'

Pripreme za drugi dio sezone su u tijeku, a niželigaši ne zaostaju za 'elitnim' klubovima. Dapače, prema snimci koja kruži bespućima interneta, Imoćani su jako ozbiljno krenuli u svoje treninge

NK Kamen iz općine Podbablje, klub iz 3. HNL Jug ima poseban način kako natjerati igrače na dobre pripreme.  Poznati po dobrom smislu za humor kojega često ističu i na svojoj Facebook stranici, ovoga su se puta pohvalili i marljivošću svojih igrača.

Imoćani su uvijek bili poseban dio hrvatskog naroda pa i po ovome. Pohvalili su se, naime, iz kluba kako su pronašli formulu za motivaciju momčadi na trčanje. Dok igrači trče krugove po terenu, za njima ide Golf na koji je zakačen valjak za travnjak. 

Jasno je, bude li koji igrač usporio, 'golfika' će ga stići i neće se usrećiti.

Dodajmo i kako je u prošloj sezoni Kamen završio na 5. mjestu 3 HNL Jug. Najbolji strijelac kluba bio je Marin Jonjić "Pače" dok je u najboljih 11  lige ušao Branimir Kujundžić. 

Inače, osnovani su još 1977., a klub pored seniorske momčadi ima i sedam kategorija i to mlađe početnike, početnike, mlađe pionire, pionire, kadete i juniore, a u sezoni 2018./2019. oformljena je i ženska nogometna ekipa. Klub ima i momčad veterana.  

Ime su dobili po brdskom području Imotske krajine s dosta krša i kamena.  Prvi gol za Kamen u povijesti kluba postigao je Ante Kujundžić "Pajdo", a pet su puta igrači imotskog kluba osvajali lige u kojima su nastupali.

 

Najčitaniji članci