Obavijesti

Sport

Komentari 99

Vraća se najveći (53): Pogledaj kako Mike Tyson ubija fokusere

Vraća se najveći (53): Pogledaj kako Mike Tyson ubija fokusere
1

Mike Tyson prije desetak dana najavio je veliki povratak i kako to obično biva kod umirovljenih boksača, naišao je na dosta polemika. No, nakon ovog videa polemika više ne bi trebalo biti

VIDEO

Pet sekundi bilo je dovoljno. Zaista jest. Samo pet sekundi vječnosti dvojbeno najveće karijere u boksu. 

Toliko traje kratki video u kojem je bivši svjetski teškaški prvak Mike Tyson (53) nagovijestio veliki povratak netom prije 54. rođendana i pokazao da još ima onaj urođeni "killer instinct" kojim je promijenio moderni boks.

POGLEDAJTE VIDEO: Iron Mike razvaljuje fokusere

Pokretanje videa...

00:05

Prije desetak dana najavio je veliki povratak i kako to obično biva kod umirovljenih boksača/boraca, naišao je na dosta polemika. Teško je reći kritika kada je Tyson u pitanju, no polemika je sigurno bilo.

Mike Tyson Extra

Hoće li ih biti i nakon ovog videa? Vjerojatno neće. Iron Mike je najavio povratak egzibicijskim mečevima od tri, četiri runde i sudeći prema videu, a i načinu života koji vodi u zadnje vrijeme te intervjuu koji je nedavno dao za Bleacher Report gdje je rekao da se nikad nije osjećao bolje, malo tko bi ga i dan-danas mogao pobijediti.

U borilačkim krugovima Tysonov video postao je momentalni hit.

- Sranje! Nemojte me ložiti oko ovoga - napisao je Joe Rogan podijelivši Tysonovu objavu.

Inače i sam dio borilačkog svijeta, također veliki obožavatelj i Tysona, boksa, UFC-a itd., po mnogima najboljem boksaču ikada video je komentirao i Dwayne Johnson 'The Rock'.

- Brate, zbog ovoga bih mogao proletjeti kroz je*eni zid. Idem u teretanu - napisao je The Rock u komentarima.

Činjenica da se Mike Tyson vraća boksu jedna je od najboljih koja se posljednje vrijeme dogodila plemenitoj vještini. Počeli su pregovori najvećeg boksačkog meča današnjice između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja, kojim će netko prvi put nakon 2008. godine i Vladimira Klička ujediniti najbitnije svjetske pojaseve.

No, surova realnost današnjeg boksa je da nema onog čara i žustrine kojeg je nekad bilo. S odlaskom "posljednjeg pravog šampiona" Lennoxa Lewisa, vijest o Tysonovu povratku došla je kao naručena. Dobar dan svima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...