Obavijesti

Sport

Komentari 3

Vraća se Zvonimir Soldo: Bit će pomoćnik Magathu u Kini

Vraća se Zvonimir Soldo: Bit će pomoćnik Magathu u Kini
1

Nakon odlaska iz Kölna 2010. godine Zvonimir Soldo nikoga nije vodio, a sada se vraća kao pomoćnik svom bivšem treneru Felixu Magathu u kineskom Shandong Lunengu

VIDEO

Još jedan hrvatski trener zaslužio je unosan angažman. Nakon šest i pol godina pauze Zvonimir Soldo (49) vraća se na trenerske klupe kao pomoćnik Felixu Magathu u kineskom Shandong Lunengu.

Bivši vatreni branič je s Dinamom osvojio dvostruku krunu 2008., a od ljeta 2009. do listopada 2010. vodio je Köln i nakon toga bio je bez posla.

No pozivu svoga bivšeg trenera nije mogao odoljeti i Soldo će, kao i brojni drugi treneri i nogometaši, spakirati torbe i preseliti u Kinu.

Dvojac s bogatim iskustvom iz Bundeslige držat će kormilo kluba koji je prošle godine bio 14. od 16 klubova prve lige. U svlačionici će Soldu od poznatijih igrača dočekati Papiss Demba Cisse, Graziano Pelle i Diego Tardelli, a klub su u prošlosti vodili i Branko Ivanković te Rajko Magić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu