Obavijesti

Sport

Komentari 39

Vratio se Lima: Portugalac se priključio treninzima Hajduka

Vratio se Lima: Portugalac se priključio treninzima Hajduka
1

Nakon neuspješnog pokušaja transfera u inozemstvo Hajdukov Portugalac Ruben Lima vratio se ponovno u splitski sastav. Lima će se odmah priključiti treninzima

VIDEO

U lipnju je Portugalac Ruben Lima rekao:

'Dosta mi je', spakirao kovčege i otišao s priprema Hajduka na Kupresu. Višemjesečno kašnjenje ugovorenih primanja nagnalo ga je da povuče nepopularan potez, a ponude Duisburga i Birminghama davale su mu nadu da će lako pronaći novi angažman. 

No od  inozemnog transfera nije bilo ništa, a i Hajduku se nije isplatilo talentiranog Portugalca, na čiji ugovor polažu pravo od 40 %, tek tako pustiti pa su ga odlučili ponovno primiti natrag na treninge ne bi li barem nešto zaradili.

U međuvremenu je proigrao i kao standardan se nametnuo mladi Goran Jozinović, a ljetos dovedena prinova Danijel Stojanović još uvijek čeka priliku da se nametne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S Limom će se konkurencija dodatno zaoštriti pogotovo kada se uzme u obzir da je Portugalac pružao vrlo solidne partije u jesenskom dijelu sezone.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića