Obavijesti

Sport

Komentari 19

Vratio se Mišo: Hajduk je iznad svega, nema zezanja s radom

Vratio se Mišo: Hajduk je iznad svega, nema zezanja s radom
1

Poslije tog našeg sastanka koji je protekao u nervoznom tonu i nije završio baš bajno, želio bih se ispričati predsjedniku, rekao je Hajdukov trener Mišo Krstičević

VIDEO

Trener Hajduka Mišo Krstičević pojavio se pred novinarima prvi put nakon sukoba sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem.

- Obrijao sam se pa odmah bolje izgledam. Dobro je, malo prehlada, malo ovi moji problemi, ali bit ću dobro - kazao je dobro raspoloženi Krstičević promukloga glasa. 

Sukob nije ni potvrdio ni demantirao, no znakovito kako se ispričao samo predsjedniku Brbiću, ne i sportskom direktoru Krešiću, koji mu je direktno nadređen. 

- Poslije tog našeg sastanka koji je protekao u nervoznom tonu i nije završio baš bajno, želio bih se ispričati predsjedniku. Ne mogu reći da nisam temperamentan i da nisam iskočio iz nekih normalnih okvira, ali to je sve bilo zbog Hajduka, da bude što stabilniji i što jači.

Obavio je Krstičević sastanak i s članovima Nadzornog odbora, koji su, čini se, jasno razgraničili ovlasti i obaveze njega i Krešića. 

- Dogovorili smo na razini prve momčadi što tko treba raditi. Ne znam što je tko kome rekao, no ja bih naglasio da je dogovoreno što tko treba raditi i tko za što odgovara. Ja sam tu da radim i odgovaram za stvaranje momčadi i rezultata. Ne bih ulazio u detalje - kazao je Krstičević, koji je izbjegao izravno pitanje hoće li ubuduće surađivati sa sportskim direktorom.

- Sve sam rekao. Hajduk je iznad svega, nitko se nema pravo zezati s radom u Hajduku, mora preuzeti odgovornost. To je sve što imam reći u ovom trenutku.

Nakon tri dana pauze Krstičević je opet od pomoćnika Šeparovića preuzeo prvu momčad. 

- Nisam tri dana vodio trening, to je ono što je najlošije od svega. Drago mi je da su momci radili dobro, zdušno, svjesni su da bez obzira na sve što se događa moramo odigrati kako treba. Nama počinje sezona, kroz pripreme, koje su bile drugačije od ljetnih jer smo odigrali dosta utakmica, momci su vrlo dobro odgovorili na zahtjeve, a to nam daje garanciju da će sve na proljeće biti u redu. Momčad ima karakter, ima dosta znanja, a izuzetno mi je drago da sam doveo  Plazonića, igrača kojem zasjaje oči kada mu spomeneš Hajduk.

Unatoč problemima, Krstičević najavljuje da u Koprivnicu putuje po bodove. 

- Čeka nas težak teren, stabilna momčad igrački i rezultatski. Imaju staroga mačka, lisca Vugrinca, koji je najdraži igrač s kojim sam radio. Hajduk u bilo kojem sastavu je ime koje se ne može zatvoriti nigdje, pa nećemo ni u Koprivnici. Uvijek smo pokušavali igrati otvoreno i napadački, nećemo se ni sutra zabiti iza, nego pokušati igrati onako kako se sviđa našim navijačima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru

Hoxha je u tri minute imao dvije prilike za gol. Najprije je snažno pucao u gornji kut, a Zlomislić je sjajno reagirao i obranio to. Zatim je pucao u blok nakon što je Rijeka izgubila loptu, iako je mogao dodati samom Petkoviću
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi