Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vratit ćemo se u HNL: Šafarić nam najavio derbi Treće HNL

Vratit ćemo se u HNL: Šafarić nam najavio derbi Treće HNL
3

Subota, 16.30 sati, derbi Treće HNL istok. Prvoplasiranom Varaždinu u goste stiže drugoplasirano Međimurje. Legende nekadašnjeg Varteksa imaju plan, vratiti klub tamo gdje mu je mjesto, u HNL

VIDEO

Legende nekadašnjeg Varteksa, posljednjeg hrvatskog kluba koji je prezimio u Europi vraćaju nogomet u barokni grad, a plan je povratak imena Varteks, naslov u trećoj ligi pa preko druge u HNL. Korak po korak.

Prvo je na redu ulazak u Drugu HNL. I baš svi u klubu vjeruju da će uskoro nekad slavni klub opet igrati prvoligaški nogomet. Oko kluba aktiviran je i velik broj lokalnih poduzetnika što je samo dokaz da u Varaždinu misle ozbiljno.

Na terenu su Šafarić, Jertec i Kresinger, Miljenko Mumlek ke sve to posložio, tu je i Davor Vugrinec, u cijeli projekt uključio se i Zlatko Dalić, a u predsjedničkoj fotelji je gospodin Stjepan Cvek.

Šafarić zabija kao nekad, a Varteks juri prema naslovu.

- Druga liga je blizu, ali u isto vrijeme i daleko. Recept je jednostavan, nema mjesta kalkulacijama, moramo ići sto posto u svakoj utakmici. Samo tako možemo u viši rang - rekao nam je Nikola Šafarić, kapetan Varaždina.

U klubu svi imaju samo jedan cilj, povratak

Subota, 16.30 sati, derbi Treće HNL Istok.

Prvoplasiranom Varaždinu u goste stiže drugoplasirano Međimurje.

Klubovi imaju isti broj bodova.

- Pobijedili smo Bjelovar u gostima i derbi čekamo u pravoj atmosferi - rekao je Šafarić, koji je prošle sezone igrao za Međimurje. 

- Osvojio sam ligu s njim, ove godine nadam se to napraviti s Varaždinom. Bit će tvrdo, jedna lopta mogla bi riješiti utakmicu. Nadam se da ćemo je mi riješiti u našu korist - dodao je Šafarić i pozvao navijače na derbi.

- Igraju prva i druga momčad. To je najbolja pozivnica. Hvala navijačima na velikoj podršci, vidimo se u subotu - rekao je Nikola.

Utakmica se igra na stadionu NK Slobode jer se Varaždinov stadion uređuje za dvije velike utakmice u svibnju, finale Kupa Hrvatske i finalni susret Europskog prvenstva za igrače do 17 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani