Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Vrsaljko nije ni znao da mu je pukla kost. Vraća se dogodine'

'Vrsaljko nije ni znao da mu je pukla kost. Vraća se dogodine'

Igrao je drugo poluvrijeme zbog jednostavnog razloga. Nije znao da mu je slomljena kost. To nije znao on, ali ni klupski liječnik, rekao je liječnik Jose Gonzalez iz madridske klinike Deyre

VIDEO

Hrvatski desni bek Šime Vrsaljko, kojem je u utorak navečer tijekom utakmice Atletico Madrida i Porta slomljena kost na licu, u petak će biti podvrgnut operativnom zahvatu te bi s terena mogao izbivati najmanje mjesec dana, rekle su Hini osobe upoznate s njegovom ozljedom.

Vrsaljko je primio udarac u Portu pa prema riječima trenera Diega Simeonea nastavio tako igrati čitavo drugo poluvrijeme.

Vrsaljko u Portu igrao cijelo poluvrijeme sa slomljenom kosti! Mora na novu operaciju
Vrsaljko u Portu igrao cijelo poluvrijeme sa slomljenom kosti! Mora na novu operaciju

- Igrao je drugo poluvrijeme zbog jednostavnog razloga. Nije znao da mu je slomljena kost. To nije znao on, ali ni klupski liječnik - rekao je liječnik Jose Gonzalez iz madridske klinike Deyre u telefonskom razgovoru za Hinu.

- U nogometu ima tisuću udaraca koji bole, no srećom rijetki su lomovi. Nadalje, u svlačionicama nema aparata za rendgensko snimanje - dodao je Gonzalez koji se bavi ozljedama nogometaša te piše komentare o ozljedama igrača za sportske novine AS.

Atletico Madrid je pobjedom od 3-1 u utorak navečer izborio prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Champions League - Group B - FC Porto v Atletico Madrid

Klupski liječnici su pregledali Vrsaljka po povratku u Madrid gdje je rendgenska snimka pokazala frakturu jagodične kosti. Atletico je u srijedu u 13.45 priopćio kako će biti podvrgnut operacijskom zahvatu.

- Operacija će biti obavljena u petak - kaže Belen Sanchez Garcia koja izvještava o Atleticu za španjolsku televiziju La Sexta.

Klub nije izvijestio koliko bi 29-godišnji Vrsaljko mogao izbivati s terena.

- U ovom konkretnom slučaju ne treba kriviti nikoga - napominje Gonzalez.

- Moguće je da će moći zaigrati nakon mjesec dana sa zaštitnom maskom - dodao je.

Hrvatski reprezentativac je od 2019. godine imao problema s koljenom koje mu je operirano i zbog kojeg je duže izbivao iz momčadi. Ove sezone je rijetko dobivao priliku odigravši 331 minutu tijekom devet utakmica.

Trener Diego Simeone ga je protiv Porta stavio na poziciju desnog stopera u zadnjoj liniji s tri igrača, jer zbog ozljeda nije bilo trojice stopera, Gimeneza, Felipea i Savića, a također niti prvog desnog beka Kierana Trippiera.

Vrsaljko je igrao u liniji s Hermosom i Kondogbijom, veznjakom kojem također to nije bila prirodna pozicija.

Atleticu je bila potrebna pobjeda za prolazak skupine, a kada je to ostvario Vrsaljko je emotivno krenuo u zagrljaj Simeoneu. To mu je bila prva utakmica u kojoj je odigrao svih 90 minuta ove sezone.

Vrsaljku ugovor s Atleticom istječe 30. lipnja sljedeće godine.

Španjolske novine AS istaknule su kako unatoč boli nije htio napustiti teren zbog važnosti utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu