Obavijesti

Sport

Komentari 11

Vruće golferice napadaju: Je li Spiranac dobila konkurenciju?

Vruće golferice napadaju: Je li  Spiranac dobila konkurenciju?

Paige Spiranac nije jedina atraktivna golferica koja nerijetko svojim pratiteljima 'zagolica' maštu na društvenim mrežama. Ovim djevojkama zajednička su ljepota i ljubav prema golfu..

VIDEO

Amerikanka hrvatskih korijena Paige Spiranac (29) zasigurno je jedna od najpoznatijih golferica iako je s profesionalnom karijerom završila 2016. godine. 

Pokretanje videa...

Paige Spiranac 00:16

Spiranac baš i ne briljira na golf terenima, ali to očito njezine obožavatelje previše ni ne zanima jer je na Instagramu vjerno prati preko tri milijuna ljudi gdje nerijetko objavljuje provokativan sadržaj. 

Paige nije jedina ljepotica koja voli igrati golf i koja će budno pratiti Masters 2022. 

Ove dame zasigurno bi mogle parirati atraktivnoj golferici koja svakodnevno 'golica maštu' svojim fanovima. Spiranac dijeli golf savjete u atraktivnim odjevnim kombinacijama što se pokazalo kao provjereno dobar recept za privlačenje pratitelja, a nadjenula si je nadimak 'OG Insta Golf Girl'.  

Profesionalna golferica Hailey Rae Ostrom (28) natjecala se na LPGA Touru 2017. i 2018. godine te se pojavila u emisiji Shotmakers Golf Channela, gdje je stigla do polufinala.

Atraktivna plavuša je tijekom godina privukla brojne sponzore kao što je Nike, a na Instagramu je prati preko 260.000 obožavatelja. 

- Sjećam se kad sam bila mlađa da mi je bilo tako neugodno reći ljudima da igram golf jer je to bio 'sport za glupe stare osobe - rekla je jednom prilikom. 

- Sada sam ponosna jer mogu reći da se profesionalno bavim golfom. Nadam se da djevojkama više nije neugodno igrati ovaj nevjerojatan sport - dodala je. 

Amerikanka Elise Lobb Dzingel (27) ovlaštena je trenerica golfa, a od 2018. godine suvoditeljica je Fox Sports emisije Swing Clinic. Može se pohvaliti s brojkom od 230.000 pratitelja na društvenim mrežama. 

Golf je počela igrati od svoje treće godine, a odrasla je na Floridi gdje ima puno terena. Tijekom karijere se kao juniorka natjecala na nekoliko turnira, ali njezin interes za igranjem splasnuo je kada je karijera modela uzela maha. 

Kenzie O'Connell (30) na društvenim se mrežama nerijetko šali s pratiteljima uoči velikih turnira te dijeli objave na kojima demonstrira svoje znanje golfa. 

Inače je rodom iz Nebraske te je strastvena članica 'Women With Drive', pokreta koji promovira ženska postignuća. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KC (@kenzie.oconnell)

Crnokosa ljepotica Savannah Vilaubi (28) dolazi iz sunčane Kalifornije, a golf je počela trenirati s osam godina. Najveće postignuće do sada joj je pobjeda na Texas Women's Openu 2016.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu