Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vukas: Znam, parali smo živce navijačima. Morali smo strepiti

Vukas: Znam, parali smo živce navijačima. Morali smo strepiti

Nije to izgledalo dobro pred kraj, moram priznati da smo visjeli. Morali smo utakmicu davno završiti, rekao je trener Hajduka nakon pobjede kod Renove 1-0 i prolaska u 3. pretkolo Europske lige

VIDEO

Moram reći da je najvažniji prolazak, po to smo došli i to smo ostvarili. Znam da smo navijačima parali živce zadnjih 20 minuta, ali to je tako. Na početku je izgledalo sve OK, ali kako je utakmica odmicala mi smo promašivali i dali šansu protivniku da se vrati, što je normalno jer su bili samo jedan gol u zaostatku, rekao je Hari Vukas.

Hajduk je teškom mukom pobijedio Renovu 1-0 u Skoplju u drugom pretkolu Europske lige. Mijo Caktaš zabio je pobjednički gol već u petoj minuti, ali pukom srećom do kraja ga nije primio.

Pokretanje videa...

Hajduk u Skoplju 01:44

- Izgubili smo agresiju koju smo imali u prvom poluvremenu, stajali daleko od igrača. Trenutak pada domaćin je pokušao iskoristiti. Nije to izgledalo dobro pred kraj, moram priznati da smo visjeli. Morali smo utakmicu davno završiti, imali smo dovoljno prilika. Htjeli smo utakmicu dovesti u mirne vode. Morali smo strepiti do kraja, ali prošli smo - dodao je Vukas.

Hajduk će idući četvrtak igrati protiv i Galatasaraya koji je pobijedio 3-1 Neftči iz Bakua, a taj susret igrat će se na Turk Telekom. Vukas je zaželio Galatu, a želja mu se ispunila.

- Da vam budem iskren, ne razmišljam o tome jer je psihološko pražnjenje bilo totalno. Trebamo se regenerirati pa ćemo vidjeti. Htio bih Galatasaray, poznajem te igrače, bio sam tamo u klubu. Ali ne možemo utjecati na to. Vidjeli ste kako smo mi bili favoriti danas pa nije baš izgledalo najbolje - kaže Vukas.

Olakotna je okolnost za Hajduk kao gostujući klub što neće biti publike.

- Naravno. Sigurno su te dvije momčadi kvalitetnije od Renove i morat ćemo uložiti više truda i biti kompaktniji. Ako nam se budu ukazale prilike kao danas, morat ćemo ih realizirati želimo li proći - zaključio je Vukas.

Trener desete momčadi makedonskog prvenstva Bujar Islami zna da je propustio veliku priliku za prolazak. Devet puta Renova je zapucala na gol Hajduka, a gosti sedam.

Visjeli su k'o lusteri protiv ekipe koja kvalitetom nije ni za 1. HNL
Visjeli su k'o lusteri protiv ekipe koja kvalitetom nije ni za 1. HNL

- Rano smo primili gol i to je psihički jako djelovalo na nas. Hajduk je kvalitetan protivnik, kontrolirao je loptu. Imali smo puno dobrih prilika da izjednačimo, ali nismo ih iskoristili. Igrali smo dobru, napadačku utakmicu, ali to je nogomet - rekao je Islami i dodao:

- Narušio nam je taj primljeni gol stabilnost, zaslužili smo zabiti. Imali smo dva, tri zicera. Ako ne iskoristiš takve prilike, teško je očekivati pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica