Sport

Komentari 63

Vukojević će postati izbornik mladih, u igri bio i Igor Bišćan?

Vukojević će postati izbornik mladih, u igri bio i Igor Bišćan?

Davor Šuker htio je Gračana smijeniti nakon lošeg rezultata na Euru, htio je da na njegovo mjesto dođe Goran Tomić. Izvršni odbor nije se složio s njim, Tomić nije došao, ostao je Gračan, ali samo do prve utakmice kvalifikacija

Ognjen Vukojević aktualni je izbornik U-20 reprezentacije i navodno je prvi izbor za nasljednika Nenada Gračana na klupi U-21 reprezentacije.

Gračan je dao ostavku nakon što je Hrvatska u Šibeniku izgubila od Škotske 2-1 na početku kvalifikacija za Euro 2021.

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, htio je Gračana smijeniti nakon lošeg rezultata na Europskom prvenstvu, htio je da na njegovo mjesto dođe Goran Tomić, trener Lokomotive.

Izvršni odbor nije se složio s njim, Tomić nije došao, ostao je Gračan, ali samo do prve utakmice kvalifikacija. Sad Tomić očito više nije u kombinacijama, a Ognjen Vukojević kotira najbolje.

Kandidat je i Goran Sablić i to za U-21 te za U-20 reprezentaciju, a u toj bi kombinaciji Vukojević bi bio izbornih godinu dana starijih igrača, a Sablić bi ga zamijenio u U-20 momčadi.Navodno je među kandidatima za novog izbornika mladih bio i Igor Bišćan, ali on sigurno ostaje na klupi Rijeke. Majer, Ivanušec, Kulenović, Nejašmić, Moro, Sosa, Šemper. Imamo dobru generaciju koja sad čeka novog trenera.

Najčitaniji članci