Obavijesti

Sport

Komentari 24

Vukovar organizira gledanje utakmice na gradskom trgu...

Vukovar organizira gledanje utakmice na gradskom trgu...
1

Ne očekujemo bilo kakve probleme. Događaj je prijavljen policiji, vatrogascima kao i hitnoj pomoći. Naša policija spremnija nego policija u Srbiji, kaže dogradonačelnica

VIDEO

U organizaciji vukovarske gradske uprave danas će, pod nazivom S kaubojima u finale, biti omogućeno na središnjem gradskom trgu zajedničko gledanje polufinalne utakmice EP u rukometu između Hrvatske i Srbije koja se večeras igra u Beogradu. Biti će ovo prvi put da se na video zidu, u središtu grada, gleda jedna utakmica u kojoj se susreću sportske momčadi Hrvatske i Srbije. Brojni incidenti koji su se dogodili proteklih dana u Novom Sadu, kada je ozlijeđeno nekoliko navijača iz Hrvatske i oštećeno i zapaljeno na desetine automobila sa hrvatskim registracijskim pločicama, kao i činjenica što je Vukovar još uvijek podijeljen grad gdje su ratne rane i dalje prilično svježe razlog su što ima i onih koji strahuju da bi jedan ovakav događaj mogao donijeti i nove neželjene incidente. 

- Događaj je prijavljen policiji, vatrogascima kao i hitnoj pomoći. Nadamo se da neće doći do nikakvih problema i da će sve proteći u sportskom duhu. Sigurni smo i da je naša policija spremnija nego policija u Srbiji, rekla je dogradonačelnica Vukovara Danijela Stanković. 

Kaže da su razlozi organiziranja ovoga događaja mogućnost gledanja utakmice u dobrom društvu i atmosferi ali i da se mnogim navijačima, koji su planirali put Beograda, omogući alternativni način praćenja utakmice. Pozvala je i sve građane, koji se okupe na trgu, da se ponašaju pristojno i da sve prođe u sportskom duhu. Glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske županije Luka Barunčić potvrdio je da je zaprimljena prijava od strane grada te da će osigurati dovoljan broj policajaca koji će osiguravati događaj. 

- Ne očekujemo bilo kakve probleme ili izgrede. Podsjećamo građane da se radi o okupljanu na javnom mjestu i da se ponašaju u skladu s tim ne remeteći javni red i mir. Ako događaj bude sniman posjetioci će svakako o tome biti na vrijeme upoznati, rekao je Barunčić. Početak zajedničkog gledanja utakmice najavljen je za 19.30 sati a osigurani su i popratni sadržaji u središtu grada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"