Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Vukovi' u ZOO-u: Jerel rikao kao lav, Šarić 'ukrao' kameru

'Vukovi' u ZOO-u: Jerel rikao kao lav, Šarić 'ukrao' kameru
7

Kapetan Rozić i Šarić bacili su joj lopte za igranje, ali Kyru i njene vučje prijatelje veliko društvo je pomalo preplašilo, pa se poklonima pozabavila tek nakon odlaska

VIDEO

Dan uoči početka nove sezone ABA lige, koju otvaraju u Draženovu domu protiv Radničkog u subotu u 17 sati, košarkaši Cibone posjetili su zagrebački zoološki vrt. Zajedno s maskotom Vukom, Cibonetama i nekolicinom navijača od dvorane do ZOO-a vozili su se Ciboninim tramvajem, a zatim posjetili vučicu Kyru, koju su prošle godine ''posvojili''.

Kapetan Marin Rozić i Dario Šarić bacili su joj lopte za igranje, ali Kyru i njene vučje prijatelje veliko društvo je pomalo preplašilo, pa se poklonima pozabavila tek nakon odlaska Cibonine ekspedicije.

- Ovo je dobar marketinški potez kluba, koji podržavam jer i sam volim životinje, a kući imam maltezera Abija - rekao je trener Neven Spahija.

Igrači su usput dijelili ulaznice i autograme oduševljenoj djeci, koja su se zatekla u ZOO-u, no mališane je od igrača više oduševila klupska maskota Vuk, kojem nisu dali mira.

Predsjednik kluba Ivica Lovrić ''vukovima'' je održao prigodni govor o vukovima, objasnivši im kako oni funkcioniraju u grupama i da baš takav, momčadski duh, od njih očekuje u predstojećoj sezoni.

U opuštenoj atmosferi Dario Šarić posudio je kameru od jedne televizijske ekipe te snimao suigrače i upoznavao svijet oko sebe iz drukčije perspektive. Jerela Blassingamea se od plahe vučice ipak više dojmio lav, koji je taman rikao dok se Cibonina ekspedicija vraćala prema tramvaju. Omaleni Amerikanac zatim je cijelim putem imitirao njegovo rikanje te izazvao smijeh suigrača i prolaznika.

Spahija: Poraz od Cedevite je opomena i motiv

Trener Neven Spahija rekao je da je Cibona izvukla pouke iz teškog poraza od Cedevite u Kupu Dražena Petrovića.

- Igrači su to shvatili i u ovih šest, sedam zajedničkih treninga od tada bilo je puno rada. Taj poraz mora biti opomena i motiv, a nikako ih ne smije baciti u depresiju već na početku sezone - rekao je Spahija, dodavši da je momčad u odličnom fizičkom stanju, ali još nije uigrana.

- Moramo odigrati puno kvalitetniju obranu nego protiv Cedevite da bismo radili ono što nam ide najbolje, trčanje i laki koševi - najavio je Spahija susret s Radničkim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući