Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vulić nakon Vrapča: Još smo daleko od onog pravog Hajduka

Vulić nakon Vrapča: Još smo daleko od onog pravog Hajduka
1

Daleko je to još uvijek od onog pravog Hajduka. Momčad se malo digla, a može puno bolje i više da bismo došli tamo gdje nam je mjesto, rekao je Hajdukov trener nakon prolaska u Vrapču

VIDEO

Vrapče se čvrsto držalo u prvom poluvremenu protiv Hajduka, a onda su Splićani ubacili u brzinu više i rutinski odradili prolazak u osminu finala pobjedom 2-0. Zabili su Jradi i Said. Bio je to sjajan ugođaj u zagrebačkom naselju koji je namamio 500-tinjak gledatelja da dođe pogledati Majstora s mora.

Dinamo je prošao iz sumnjivog penala, Hajduk i Rijeka sigurni
Dinamo je prošao iz sumnjivog penala, Hajduk i Rijeka sigurni

Za Zorana Vulića to je treća pobjeda u tri utakmice po povratku u klub.

- Došli smo ovdje odigrati jednu rutinsku utakmicu, iako ne možete kazati da je uvijek rutinski. Pobijedili smo i to je najvažnije u ovom trenutku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajduk je zabio sedam golova u zadnje dvije utakmice.

- Daleko je to još uvijek od onog pravog Hajduka. Momčad se malo digla, a može puno bolje i više da bismo došli tamo gdje nam je mjesto.

Najbolji pojedinac u Vrapču bio je Bassel Jradi. Zabio je gol, pogodio stativu...

- Bila je ovo jako teška utakmica. Oni su se borili do samog kraja, a mi smo dali sve od sebe kao profesionalci i na kraju izborili pozitivan rezultat.

A Hajduku sad slijedi derbi protiv Dinama na Poljudu u subotu od 16 i 30.

- Gledao sam na YouTubeu puno videa o derbiju s Dinamom i jedva čekam u subotu izaći na teren u jednoj tako velikoj utakmici u kojoj se nadam pobjedi - zaključio je Danac libanonskog porijekla, kojemu je ovo bio prvi gol za Hajduk.

Utakmicu su s tribina pratili i bivši igrač Hajduka i Dinama Ardijan Kozniku i dugogodišnji djelatnik hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić. 

Logičan je ovo ishod. Hajduk puno bolji što je i očekivano - rekao je legendarni napadač za dok je predsjednik NK Vrapče Tom Kačinari bio svjestan mogućnosti svoje momčadi.

- Ipak smo mi amaterska ekipa, pet utakmica odigrati u tako kratko vremenu za nas je previše, vidjeli ste da u nastavku nismo imali više dovoljno snage. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi