Obavijesti

Sport

Komentari 25

Vulić: Uopće ne znam za koga se nogomet u Hrvatskoj igra

Vulić: Uopće ne znam za koga se nogomet u Hrvatskoj igra
1

Mi u Koprivnicu moramo krenuti, bez obzira na najave. Ako se i bude igralo, neće biti ništa od nogometa, bit će to "tko nabije – dobije", kazao je trener Zoran Vulić

VIDEO

Kup ogled Slaven Belupa i Hajduka odgođen je zbog katastrofalnog stanja travnjaka u Koprivici, a već sutra im u goste dolazi Split. Odigravanje utakmice je ponovno pod velikim znakom pitanja.

- Mi na put moramo krenuti, bez obzira na najave. Ako se i bude igralo, neće biti ništa od nogometa, bit će to "tko nabije – dobije" – kazao je trener 'crvenih' Zoran Vulić, koji se pita:

- Ne znam za koga se nogomet u Hrvatskoj uopće igra jer navijači sigurno neće biti zadovoljni onim što će vidjeti. Preskakanje igre, nabijanje što dalje od svog gola... Koga to uopće zanima? Mi imamo fantastične igrače kad uzmemo u obzir u kakvim uvjetima igraju.

Split je, uz Dinamo i Rijeku, jedan od rijetkih klubova koji nemaju financijskih problema, no ni njima 'ne cvjetaju ruže'. Novaca ima, ali nemaju gdje napraviti pomoćni teren?!

- Od početka priprema nismo odradili nijedan trening na našem terenu. Čuvamo ga za utakmice, a treniramo na umjetnoj travi, zbog čega su igrači vrlo često ozlijeđeni. Križanac ima problema s leđima, Zeba s preponama, Erceg, Belle su isto ozlijeđeni, a 80% igrača trenira u 'patikama' da se u kopačkama dodatno ne ozljede.

Ako i postoji neka utjeha u svemu, ponudio ju je Ante Vitaić.

- Naš trener je sjajan, on i u hodniku zna napraviti zanimljiv trening pa nam sve skupa lakše pada. Svaka mu čast – kazao je jedan od iskusnijih prvotimaca 'crvenih', koji ima recept za pobjedu u Koprivnici:

- Belupo će se htjeti vaditi na nama, dugo već ne znaju za pobjedu, no mi moramo maknuti loptu što dalje od gola i pokušati iskoristiti svaku njihovu pogrešku. Mislim da će i jedan gol biti presudan u ovom susretu – zaključio je Vitaić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
UŽIVO Real - Bayern 0-1: Nakon VAR-a poništen gol Španjolaca! Ancelotti se spašava s Modrićem
LIGA PRVAKA UŽIVO

UŽIVO Real - Bayern 0-1: Nakon VAR-a poništen gol Španjolaca! Ancelotti se spašava s Modrićem

Musiala je osvojio loptu i dodao Kaneu, koji je sjajnom dubinskom loptom odigrao za Daviesa, a kanadski reprezentativac namjestio se na desnu nogu i poslao nezaustavljiv projektil u mrežu. Lunin tu nije pogao ništa