Sport

Komentari 14

Wanda: Nikad nisam imala broj Marcela Brozovića! Zbog te laži moj je muž morao otići iz Intera

Wanda: Nikad nisam imala broj Marcela Brozovića! Zbog te laži moj je muž morao otići iz Intera

Supruga i menadžerica nogometaša PSG-a Maura Icardija tužila je paparazza za klevetu i svjedočila na sudu, a uskoro će iskaz dati i sam Brozović, kao i njegov suigrač Perišić

Paparazzo Fabrizio Corona, bivši muž nekadašnje hrvatske manekenke Nine Morić, objavio je prije tri godine kako je Wanda Nara, supruga argentinskog nogometaša i bivšeg kapetana Intera Maura Icardija, u vezi s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Ona ga je tužila za klevetu i sve demantirala na sudu.

- U tom su članku izrečene brojne neistine, Mauro je morao promijeniti momčad. U Interu su mu govorili da promijeni menadžera - rekla je Wanda, prenosi La Gazzetta dello Sport.

- Petero djece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna obitelj i to nam je donijelo ogromne probleme. Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča, nikad nisam imala ni broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili - dodala je.

Djecu su joj, kaže, maltretirali u školi zbog toga.

Pola godine nakon toga Icardi je iz Intera otišao u PSG.

- Inter ga je opteretio, uzeo mu kapetansku traku. Ne zbog igara, nego zbog ovog skandala. Taj je članak stvorio jaz između Icardija, kluba i navijača - tvrdi.

Na idućem ročištu, zakazanom za 25. svibnja, svjedočiti bi trebali i Brozović, koji je također tužio novinare, kao i njegov kolega iz reprezentacije Ivan Perišić.

U talijanskim medijima pojavila se informacija i kako se Wanda lažno predstavlja kao agent muža, no ona je i to demantirala.

- Ja sam jedina koja brine o njegovim papirima u posljednjih šest godina. Mi smo obitelj i sve ostaje u našem domu. Istina je da u poslovima surađuju i drugi agenti, ali većinom predstavljaju drugu stranu. U našem slučaju, ja sam ta koja vodi brigu o ekonomskim interesima - rekla je.

Za razliku od Intera, u Parizu Icardi uglavnom grije klupu, odigrao je svega 1307 minuta u svim natjecanjima i zabio pet golova. Puno premalo za igrača kojega su u ljeto 2020. Francuzi platili 50 milijuna eura. Ugovor mu važi još dvije godine, ali Wanda bi i ovo ljeto mogla dogovarati neki novi transfer.

POGLEDAJTE I ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM: