Obavijesti

Sport

Komentari 14

Wark: Nikica Jelavić bio bi za Liverpool genijalno pojačanje

Wark: Nikica Jelavić bio bi za Liverpool genijalno pojačanje
1

John Wark, bivši reprezentativac Škotske, ali i veliki navijač Rangersa smatra da bi odlazak Nikice Jelavića bio prevelik udarac za klub koji bi ih mogao koštati naslova

VIDEO

Nekadašnjeg škotskog nogometnog reprezentativca Johna Warka (54) uzrujala je vijest da bi menadžer Liverpoola Kenny Dalglish u siječnju mogao krenuti po napadača Rangersa Nikicu Jelavića.

The Sun je u četvrtak prenio vijest kako je trener LIverpoola za hrvatskog reprezentativca spreman ponuditi gotovo devet milijuna eura.

- Odlazak Jelavića ubio bi svaku nadu Rangersa - komentirao je Wark.

Želje Dalglisha, s kojim je Wark igrao upravo u Liverpoolu, mogle bi dovesti u krizu momčad  s Ibroxa. Wark smatra kako bi odlazak Jelavića bio prevelik udarac za klub.

- Gubitak Jelavića bi bio težak udarac za Rangers. Toliko težak da bi mogao značiti i gubitak škotskog naslova, što bi bilo veliko razočaranje za mene - poručio je Wark koji nikad nije igrao za Rangers, ali je poznat kao žestoki navijač kluba s Ibroxa.

Iako bi žalio zbog Rangersa, za koje navija, svjestan je da bi Jelavić bio iznimno pojačanje za Liverpool.

- Jelavić bi bio briljantno pojačanje za Liverpool. Ne sumnjam da bi bio dovoljno dobar za moj bivši klub. Liverpoolu treba još jedan strijelac da bude podrška Luisu Suarezu jer Andy Carroll očito prolazi kroz teško razdoblje. Siguran sam da bi napad Suareza i Jelavića bio fantastičan - uvjeren je bivši nogometaš.

- Jelavić bi postao još bolji igrač okružen dečkima iz Liverepoola. Dalglish želi vratiti klub među kandidate za naslov, a za to će trebati vremena. Jelavić je tip igrača koji može vratiti 'redsima' nekadašnji status. Ali, ja sam oduvijek navijač Rangersa i zato mi je ova situacija vrlo teška. Za nekoliko dana idem u Liverpool na božićnu zabavu za bivše igrače. Nadam se da ću vidjeti Kennyja i da ću mu moći reći da drži prste dalje od Jelavića. Bio bih sretniji da si nađe drugog napadača - zaključio je Wark.

Wark je uvjeren da bi bivši nogometaš Hajduka brzo postao miljenik Liverpoolovih navijača.

- Jelavić postiže golove na sve moguće načine, vrlo je dobar igrač. Izvrsno se kreće, pun je vještina i ima sjajnu završnicu. Inteligentan je napadač i u Liverpoolu bi se izborio za mnogo prilika. Veliki je kompliment kad vas prati netko poput Kennyja Dalglisha koji je obavio nekoliko odličnih transfera. Zna prepoznati igrača. Treba mu netko u napadu i jasno mi je da je zainteresiran za Jelavića kojem bi bilo teško odbiti Liverpool. A i Rangersu bi bilo teško odbiti velik novac za Nikicu - zaključio je Wark.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...