Sport

Komentari 23

Werdum uči Fedora hrvatski: 'Dobro jutro, j...m ti mater...'

Werdum uči Fedora hrvatski: 'Dobro jutro, j...m ti mater...'

Dobro jutro, dobar dan, laku noće, j...m ti mater, redao je brazilski borac Fabrizio Werdum najčešće hrvatske fraze u liftu. To je naučio za vrijeme druženja s Mirkom

Odlaskom Cro Copa u mirovinu MMA svijet je izgubio velikog zabavljača među borcima, no svoj humor utkao je Fabriziju Werdumu tijekom učestalog druženja na treninzima.

Na YouTubeu je osvanuo video koji prikazuje humorističnu situaciju u kojoj Werdum ima glavnu ulogu zabavljača na Strikerforceovom Grand Prix turniru u New Jerseyju.

Naime, vozeći se liftom, u jednom trenutku natiskala se ekipa od koje bi vam se sledila krv u žilama te zbog koje bi željeli što prije izaći iz lifta. Werdum, Fedor Jemjeljanjenko i Antonio Silva sastali su u skučenoj kabini, a u jednom trenutku dogodila se ona neugodna tišina.

Kako bi 'razbio led' Brazilac Werdum odlučio se našaliti demonstrirajući ekipi svoje znanje hrvatskog čije osnove je naučio družeći se s Mirkom Filipovićem.

"Dobro jutro, dobar dan, laku noće, j...m ti mater", redao je Werdum najčešće hrvatske fraze i od srca nasmijao prisutne.

Posljednji vulgarni izraz toliko se udomaćio u hrvatskom jeziku da su ga i Brazilci počeli koristiti...

Najčitaniji članci