Obavijesti

Sport

Komentari 0

William Hill vidi Hrvatsku kao sedmog favorita Eura

William Hill vidi Hrvatsku kao sedmog favorita Eura
1

Najpoznatija britanska kladionica drži "kockaste" sedmim favoritom Eura 2008. zajedno s Češkom. Prvim favoritom vide Njemačku

VIDEO

William Hill, najpoznatija britanska kladionica, najvećim favoritom Europskog prvenstva smatra Njemačku, a Engleska je na diobi ''četvrog mjesta''.
Uoči utakmice Izrael – Rusija, William Hill je nudio omjer 14/1 da će Engleska postati europski prvak. Pojednostavljeno, da ste uoči susreta u Tel Avivu uložili jednu funtu, dobili biste 14 u slučaju da Gordi Albion osvoji Euro. Nakon pobjede Izraela nad Rusijom, tečaj na Engleze pao je na 8/1.
- Engleski navijači očito su bili veliki pesimisti po pitanju plasmana na Europsko prvenstvo. Naime, uoči utakmice u Tel Avivu, najveća uplata koju smo primili na opciju da će Engleska postati europski prvak, iznosila je tek 60 funti – izjavio je Graham Sharpe, glasnogovornik kladionice.
Oklada na plasman Tri lava na EP sada je na koeficientu 1/10. Ukoliko uložite 8 funti na pobjedu Engleske protiv Hrvatske, dobit ćete 15, omjer na remi u toj utakmici je 21/10, a na pobjedu Hrvatske 11/2. William Hill nudi i okladu da će Steve McClaren postati bivši izbornik Gordog Albiona odmah nakon utakmice protiv Hrvatske u omjeru 12/1, te da će napustiti posao engleskog izbornika do kraja godine, u omjeru 6/1. Prema ovoj kladionici, najveći favorit Eura je Njemačka (5/1), a slijede Italija (11/2) i Francuska (7/1), dok su na diobi četvrog mjesta u ulozi favorita Engleska i Španjolska s omjerom 8/1. Prema Williamu Hillu, šesti favorit je Portugal (10/1), a na diobi sedmog mjesta Hrvatska i Češka (16/1). Graham Sharpe izvjestio je i o nevjerojatnom broju oklada na subotnju utakmicu između Škotske i Italije u Glasgowu.- Na tu utakmicu uplaćeno je oko 10 milijuna funti! U posljednjih sat vremena prije početka utakmice, imali smo prosječno uplate od 10 tisuća funti u svakoj minuti.
- Primili smo na desetine tisuća patriotskih oklada na pobjedu Škotske od navijača koji su u naše poslovnice ulazili odjeveni u škotskim majicama i kiltovima. No, veliki broj kladitelja uplaćivao je i na pobjedu Italije. Zaprimili smo po tri oklade od 5 tisuća funti na pobjedu Talijana – informirao je Sharpe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani