Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

William Hill vidi Hrvatsku kao sedmog favorita Eura

Najpoznatija britanska kladionica drži "kockaste" sedmim favoritom Eura 2008. zajedno s Češkom. Prvim favoritom vide Njemačku

P. Glebov
Foto: P. Glebov
0 komentara

William Hill, najpoznatija britanska kladionica, najvećim favoritom Europskog prvenstva smatra Njemačku, a Engleska je na diobi ''četvrog mjesta''.
Uoči utakmice Izrael – Rusija, William Hill je nudio omjer 14/1 da će Engleska postati europski prvak. Pojednostavljeno, da ste uoči susreta u Tel Avivu uložili jednu funtu, dobili biste 14 u slučaju da Gordi Albion osvoji Euro. Nakon pobjede Izraela nad Rusijom, tečaj na Engleze pao je na 8/1.
- Engleski navijači očito su bili veliki pesimisti po pitanju plasmana na Europsko prvenstvo. Naime, uoči utakmice u Tel Avivu, najveća uplata koju smo primili na opciju da će Engleska postati europski prvak, iznosila je tek 60 funti – izjavio je Graham Sharpe, glasnogovornik kladionice.
Oklada na plasman Tri lava na EP sada je na koeficientu 1/10. Ukoliko uložite 8 funti na pobjedu Engleske protiv Hrvatske, dobit ćete 15, omjer na remi u toj utakmici je 21/10, a na pobjedu Hrvatske 11/2. William Hill nudi i okladu da će Steve McClaren postati bivši izbornik Gordog Albiona odmah nakon utakmice protiv Hrvatske u omjeru 12/1, te da će napustiti posao engleskog izbornika do kraja godine, u omjeru 6/1. Prema ovoj kladionici, najveći favorit Eura je Njemačka (5/1), a slijede Italija (11/2) i Francuska (7/1), dok su na diobi četvrog mjesta u ulozi favorita Engleska i Španjolska s omjerom 8/1. Prema Williamu Hillu, šesti favorit je Portugal (10/1), a na diobi sedmog mjesta Hrvatska i Češka (16/1). Graham Sharpe izvjestio je i o nevjerojatnom broju oklada na subotnju utakmicu između Škotske i Italije u Glasgowu.- Na tu utakmicu uplaćeno je oko 10 milijuna funti! U posljednjih sat vremena prije početka utakmice, imali smo prosječno uplate od 10 tisuća funti u svakoj minuti.
- Primili smo na desetine tisuća patriotskih oklada na pobjedu Škotske od navijača koji su u naše poslovnice ulazili odjeveni u škotskim majicama i kiltovima. No, veliki broj kladitelja uplaćivao je i na pobjedu Italije. Zaprimili smo po tri oklade od 5 tisuća funti na pobjedu Talijana – informirao je Sharpe.

Naši partneri pišu
Message