Obavijesti

Sport

Komentari 0

Winks strašno pogodio s 40 m, Barišić asistirao protiv Benfice

Winks strašno pogodio s 40 m, Barišić asistirao protiv Benfice

Na Tottenham Hotspur stadionu odličnu su utakmicu odigrali domaći, a Mourinho je dao priliku čak i trećem golmanu. Winks je zabio čudesan gol u slavlju 4-0, a u Škotskoj je naš Barišić asistirao protiv Benfice (2-2)

VIDEO

Nakon Hoffenheima i Leicester Cityja, 'europsko proljeće' osigurali su Arsenal i Roma! Tottenham još ima teoretske šanse za ispadanje, no i oni su na korak od prolaska nakon pobjede protiv Ludogoretsa (4-0).

Krama opet trpa! Zabio je za osiguranje europskog proljeća
Krama opet trpa! Zabio je za osiguranje europskog proljeća

Bila je to trening utakmica za Tottenham jer Bugari nijednom nisu zapucali prema okviru ni izvan okvira Joea Harta, dok su Spursi bombardirali. A potez utakmice imao je Harry Winks koji je s 40 metara potegnuo i krasno prevario golmana gostiju Ivanova. Mourinho je priliku dao i trećem golmanu Whitemanu koji je dobio zadnjih osam minuta.

Europa League - Group J - Tottenham Hotspur v PFC Ludogorets Razgrad

U drugoj utakmici skupine je LASK na domaćem terenu izgubio od Antwerpena 2:0 pa sad spomenuti Belgijci i Spursi imaju devet bodova, LASK ima šest, a Ludogorets je na posljednjem mjestu skupine J sa 0 bodova. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

"Topnici" su u susretu iz skupine B na gostovanju pobijedili Molde sa 3-0 golovima Pepea (50), Nelsona (55) i Baloguna (83). U drugom susretu Rapid je na gostovanju porazio Dundalk sa 3-1. Za bečki sastav zabili su Knasmullner (11) i Kara (37, 58), a za domaćine Shields (63-11m). Dva kola prije kraja Arsenal vodi sa 12 bodova, dok Rapid i Molde imaju po šest bodova, a Dundalk je na nuli. 

Europa League - Group B - Molde v Arsenal

.Roma je osigurala prolaz gostujućom pobjedom protiv Cluja sa 2-0, golovima Debeljuha (49-ag) i Veretouta (67-11m). Roma sada ima 10 bodova, Young Boysi sedam, Cluj pet, a sofijski CSKA jedan bod. No, Young Boysi i Cluj još moraju igrati međusobno, pa oba kluba neće moći preskočiti Romu.

U jednom od najzanimljivijih susreta večeri Rangers Benfica su u dvoboju skupine D odigrali 2-2, nakon što su u prošlom kolu u Lisabonu igrali 3-3. Domaćin je vodio 2-0, no Portugalci su u završnici susreta izvukli bod. Rangers je poveo u 7. minuti golom Arfielda, a na na 2-0 je povisio Roofe u 69. minuti na Barišićevu asistenciju. Gosti su smanjili u 78. preko Ramosa, a tri minute kasnije izjednačio je Pizzi. Barišić je igrao cijeli susret za Rangers, dok je Nikola Katić i dalje na listi ozlijeđenih.

Europa League - Group D - Rangers v Benfica

U drugom susretu Standard Liege je pobijedio Lech Poznan sa 2-1, a odlučujući pogodak zabio je Laifis u trećoj minuti nadoknade. Duje Čop nije nastupio za Standard, baš kao niti Karlo Muhar i Marko Malenica za goste. Benfica i Rangers imaju po osam bodova, a Lech i Standard po tri boda.

U skupina C Bayer Leverkusen je pobijedio Hapoel Be'er Sheva sa 4-1. Za "Apotekare" su zabili Schick (29), Bailey (48), Demirbay (76) i Alario (80), a za goste Shviro (58). Tin Jedvaj  je igrao cijeli susret za Bayer. U drugom susreta praška Slavija je na gostovanju pobijedila Nicu sa 3-1 (Lingr 15, Olyinka 64, Sima 75 / Gouiri 61). Petar Musa nije igrao za goste. Na ljestvici vode Bayer i Slavija sa po devet bodova, dok Nica i Hapoel imaju po tri boda.

Bayer Leverkusen - Hapoel Beerscheva

U skupini E PSV Eindhoven je nakon 13 minuta gubio od PAOK-a 0-2, ali je na koncu slavio sa 3-2. Za nizozemski sastav zabili su Gakpo (20), Madueke (51) i Melem (53), a za goste Varela (4) i Tzolis (13). Antonio Čolak je za Grke igrao do 69. minute. U drugom susretu Granada je pobijedila Omoniju sa 2-1. Granada ima 10, PSV šest, PAOK pet, a Omonia bod.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje