Obavijesti

Sport

Komentari 3

Wolfsburg je u velikoj krizi: Kovač još ne zna za pobjedu

Wolfsburg je u velikoj krizi: Kovač još ne zna za pobjedu

Nogometaši Borussije Dortmund su kao gosti teškom mukom pobijedili berlinsku Herthu s 1-0. Jedini pogodak postigao je Francuz Anthony Modeste u 32. minuti

VIDEO

U dvobojima 4. kola Njemačke lige pobjede su ubilježili nogometaši Borussije Dortmund i RB Leipziga, a vrh ljestvice je preuzeo Union Berlin uvjerljvim trijumfom kod Schalkea (6-1).

Union je poveo u šestoj minuti kada je strijelac bio Morten Thorsby, a izjednačio je Marius Butler iz penala u 31. minuti. Klub iz Berlina je opet poveo pet minuta kasnije golom Sheralda Beckera, a zabio je i Janik Haberer u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Četvrti pogodak za berlinsku momčad postigao je Becker u 46. minuti, a konačan rezultat postavio je Sven Mitchell golovima u 87. i 90. minuti. Union je prvi na tablici sa 10 bodova, a Schalke je na 16. mjestu sa dva boda.

TSG 1899 Hoffenheim - FC Augsburg

Nogometaši Borussije Dortmund su kao gosti teškom mukom pobijedili berlinsku Herthu s 1-0. Jedini pogodak postigao je Francuz Anthony Modeste u 32. minuti, Ivan Šunjić je ostao na klupi domaćih, kod kojih je supendiran Filip Uremović. Dortmund na petom mjestu ima devet bodova, a Hertha je pretposljednja na tabeli s bodom.

Hoffenheim je kod kuće bio bolji od Augsburga 1-0 golom Geigera, a Andrej Kramarić je igrao do 80. minute.

VfB Stuttgart - RB Leipzig

RB Leipzig kao domaćin golovima Christophera Nkunkua svladao Wolfsburg Nike Kovača s 2-0. Joško Gvardiol je kod domaćih ušao u 41. minuti, a Josip Brekalo u 59. kod gostiju. Wolfsburgu je ovo drugi poraz u četiri kola, a imaju i dva remija. Niko Kovač još ne zna za pobjedu u novoj sezoni. Klub je upao u crnu rupu i pitanje je do kada će to čelnici tolerirati jer od hrvatskog trenera su očekivali da ih preporodi nakon loše prošle sezone. No, bit će to dugačak put. 

RB Leipzig - VfL Wolfsburg

Kasnije igraju Bayern München - Borussia Monchengladbach.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem