Obavijesti

Sport

Komentari 2

Woods izašao iz bolnice nakon teške nesreće: Oporavljat ću se kod kuće, hvala svim liječnicima

Woods izašao iz bolnice nakon teške nesreće: Oporavljat ću se kod kuće, hvala svim liječnicima

Sretan što mogu izvijestiti da sam se vratio kući i nastavljam s oporavkom. Tako sam zahvalan na podršci koju sam dobio tijekom proteklih nekoliko tjedana, napisao je Woods na Twitteru

VIDEO

Prije nešto manje od mjesec dana legendarni Tiger Woods (45) imao je tešku prometnu nesreću u kojoj je skoro ostao bez desne noge, a u utorak je izašao iz bolnice te će liječenje nastaviti u svome domu.

Pokretanje videa...

Tiger Woods se oporavlja od teške prometne nesreće 01:08

Woods je u veljači doživio ozbiljne ozljede noge nakon što je njegov terenac prvo udario u rubnik, potom u drvo dok se nije više puta prevrnuo. Iz olupine su ga vatrogasci morali izvlačiti "raljama života" (hidrauličnim kliještima za rezanje lima). Operirali su mu desnu nogu, a pitanje je hoće li više ikada zaigrati golf.

FILE PHOTO: Tiger Woods at the Masters

- Sretan što mogu izvijestiti da sam se vratio kući i nastavljam s oporavkom. Tako sam zahvalan na podršci koju sam dobio tijekom proteklih nekoliko tjedana - napisao je Woods na Twitteru.

On je posljednjih tjedana bio u Harbor-UCLA Medical Centeru gdje se oporavljao od teške ozljede, a ovaj po izlasku iz bolnice zahvalio je liječnicima i svima koji su se brinuli o njemu.

- Zahvaljujem se nevjerojatnim kirurzima, liječnicima, medicinskim sestrama i osoblju u medicinskom centru Harbor-UCLA i medicinskom centru Cedars-Sinai koji su se brinuli o meni. Oporavljat ću se kod kuće i raditi na tome da mi bude sve bolje i bolje - kazao je Woods.

The vehicle of golfer Tiger Woods is recovered in Los Angeles

On je tijekom nesreće vozio SUV Hyundai Genesis GV80 koji mu je spasio život. Automobil ima čak deset zračnih jastuka, vrijedi više od 350.000 kuna. Glava mu nije nastradala, ali je noga. Imao je teški otvoreni prijelom potkoljenica koju su stabilizirali metalnom šipkom. Srećom, izbjegao je amputaciju, ali pitanje je hoće li ikad više moći igrati.

Woods je bio u nesvijesti nakon nesreće, a prvi mu je u pomoć priskoči prolaznik. Vidio ga je zaglavljenog u autu, krvava lica.

- Zamjenici šerifa pitali su ga kako se sudar dogodio. Vozač je rekao da ne zna i da se ni ne sjeća vožnje. Opet su ga u bolnici pitali kako je došlo do sudara i ponovio je isto - stoji u zapisniku.

Vicinity of a scene where Tiger Woods was involved in a car crash near Los Angeles

Istražitelji će iz crne kutije Woodsova terenca pokušati doznati kakve su bile performanse vozila i što se događalo u trenutku sudara. No Woodsu ne prijeti kazneni progon.

Šerif iz Los Angelesa Alex Villanueva kaže kako nisu mogli dobiti nalog da izuzmu krv golfera iz koje bi mogli vidjeti je li vozio pijan i je li bio pod utjecajem droge.

- Da bismo to mogli napraviti, morali bismo imati dokaz ozljeđivanja (?!). Nemamo dokaza za to i to sudac neće potpisati.

Stručnjaci za sigurnost prometa za USA Today kažu kako im se čini da je Woods zaspao za volanom jer je auto produžilo ravno i sletjelo s ceste umjesto da je pratilo desni zavoj. Prešao je obje trake i vozio 400 metara prije nego što je udario u drvo. Nije ostavio tragove kočenja.

FILE PHOTO: Tiger Woods of the U.S. celebrates on the 18th hole to win the 2019 Masters

Bude li to doista tako, to Woodsu ne bi bilo prvi put da ga hvataju da spava u vožnji. Još 2017. uhitili su ga zbog vožnje u pijanom stanju i našli mu tragove lijekova Ambien i Vicodin.

Tiger je u zadnje vrijeme imao problema s leđima, a šerif kaže kako mu djeluje da će se oporaviti i nakon ove nesreće.

- Dobre je volje i to je dobar znak. Nadam se da će kad-tad opet stati na noge - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao