Sport

Komentari 35

WRC jurilice okupirale 'Jelačić plac': Miris benzina i grmljavina motora oduševili Zagrepčane

WRC jurilice okupirale 'Jelačić plac': Miris benzina i grmljavina motora oduševili Zagrepčane

Mnogo građana pristiglo je na glavni gradski trg te su pozdravljali vozače i automobile jednog po jednog kako su stizali. Automobili su 'prenoćili' na Trgu bana Josipa Jelačića

Miris benzina i mehanike provlačio se glavnim zagrebačkim trgom, a zvukovi grmljavine odzvanjali su Bakačevom, Ilicom i Jurišićevom ulicom kada su postrojbe WRC-a pristigle u središte Zagreba. Elita najbolje svjetske rally organizacije parkirala je jurilice na Trg bana Josipa Jelačića pa su istinski zaljubljenici u brze vožnje, oni koji naginju k tome, ali i oni slučajni prolaznici mogli uživati u nesvakidašnjoj manifestaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: WRC automobili na Trgu bana Jelačića

Mnogo građana pristiglo je na glavni gradski trg te su pozdravljali vozače i automobile jednog po jednog kako su stizali. Organiziran je i poseban ograđen prostor u kojem su se automobili poredali jedan do drugog pa su gledatelji uživali u doživljaju svih sudionika na jednom mjestu.

WRC jurilice zadržale su se na Trgu sve do subote ujutro kada su nastavili program brzinskim ispitom Mali Lipovac - Grdanjci.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Inače, Belgijski vozač Thierry Neuville (Hyundai i20) bio je vodeći nakon prvog dana WRC Croatia Rallyja, dok se na drugo mjesto probio aktualni i sedmerostruki svjetski prvak Francuz Sebastien Ogier (Toyota Yaris).

Vozači će u subotu imati jutarnji i popodnevni program te će, kao i u petak, na rasporedu biti ukupno osam brzinskih ispita.

Najčitaniji članci