Obavijesti

Sport

Komentari 21

Xaviju su suci krivi za poraz: Morat će nam objasniti odluke

Xaviju su suci krivi za poraz: Morat će nam objasniti odluke

Za mene je to vrlo jasno igranje rukom. Zato smatram da se radi o nepravdi. Bili smo bolji, ali to nije bilo dovoljno, kazao je Xavi koji je poludio na suce

VIDEO

Barcelona je ovog ljeta spiskala 150 milijuna eura za pojačanja. Jedna sezona bez trofeja bila je veliki udarac za španjolskog velikana pa su stavili sve karte na stol i išli na sve ili ništa. Nitko ne zna ni s kojim novcem. 

Doveli su Lewandowskog, Raphinhu i Koundéa, sve redom vrsne igrače koji će klub vratiti u sami vrh. No, blagajna je potpuno prazna, svlačionica popunjena, a situacija u Ligi prvaka ista kao i prošle sezone!

UEFA Champions League football match - Inter - FC Internazionale vs FC Barcelona

Barca nakon tri kola ima tek tri boda, a ako izgubi i sljedeći tjedan od Intera na Camp Nou, klub bi drugu sezonu zaredom mogao ostati bez eliminacijske faze Lige prvaka što bi vrlo vjerojatno značilo otkaz Xaviju koji ne zna rukovati Ferrarijem koji je dobio. Lako je pobjeđivati Mallorcu i Elche, no nije klub zato doveo Lewandowskog.

Blaugrana je sinoć izgubila od Intera (1-0) golom Calhanoglua u 45+1. minuti. Barcelona je dominirala u posjedu, ali bila je potpuno bezidejna i jalova u napadu, bez kreacije. Dodavanja do besvijesti, s jedne na drugu stranu, nisu baš donijela ništa. Interov blok sve je odbijao, a alibi u lošoj predstavi Xavi ima u - sucima. Naravno.

Champions League - Group C - Inter Milan v FC Barcelona

Kataloncima je poništen gol za izjednačenje jer je Ansu Fati dirao rukom, a tražili su i jedanaesterac nakon što je, činilo se, Dumfries loptu izbio rukom. Te dvije situacije totalno su izbacile goste iz takta.  

- Ljut sam zbog situacije u kojoj smo se trebali vratiti u život. To je nepravda. Već sam ranije rekao da suci moraju dati objašnjenja za svoje odluke. Ništa ne razumijemo. Sudac bi morao govoriti nakon utakmice i reći zašto je nešto dosudio. Ne bih ja trebao govoriti u ime odluke koju nisam donio. Za mene je to vrlo jasno igranje rukom. Zato smatram da se radi o nepravdi. Bili smo bolji, ali to nije bilo dovoljno - rekao je španjolski trener.

UEFA Champions League football match - Inter - FC Internazionale vs FC Barcelona

Inter je u prvom dijelu prijetio preko kontri, poništen mu je gol i penal zbog minimalnog zaleđa, no nakon gola, totalno su se povukli i prepustili loptu Barci koja je bila bezidejna. Jedinu šansu imali su preko Dembelea koji je pogodio stativu. Španjolski velikan sada je u velikim problemima. 

- Kasno smo se probudili. Na kraju smo nizali napade, zatrpali smo ih dobro odigranim akcijama, ali nismo uspjeli zabiti. Znali smo da je šut izvan kaznenog prostora jedna od njihovih vrlina i svejedno smo tako primili gol. Sljedeće tri utakmice su za nas i tri finala. Zabrinut sam zbog poraza. Bayern ima devet bodova, Inter šest, a mi tri - kazao je Xavi.

Uzvrat je na rasporedu sljedećeg utorka na Camp Nou. Barceloni pobjeda treba pod svaku cijenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju