Obavijesti

Sport

Komentari 74

Yahoo: Svi smo mogli uživati u predstavi mladog Tina Jedvaja

Yahoo: Svi smo mogli uživati u predstavi mladog Tina Jedvaja
1

Svjetski mediji nisu posvetili puno pažnje hrvatskom derbiju, a tek nešto više o utakmici na Poljudu napisali su srpski i slovenski mediji. Ističu se Jedvaj, Ibanez...

VIDEO

Prema očekivanjima svjetski mediji jako su malo prostora dali najvećem hrvatskom derbiju, no Yahoo.Sports ipak je kratkim izvještajem popratio poljudski derbi. Naravno, u prvi plan je gurnut mladi Tin Jedvaj koji je sa samo 17 godina odigrao fantastičnu utakmicu na užarenom Poljudu. Povukli su poveznicu sa još jednim talentom s ovih prostora koji je sinoć briljirao, 19-godišnjim veznjakom Crvene zvezde Vukanom Savičevićem. Naravno, fantastičnu predstavu novog Dinamovog 'wunderkinda' prepoznali ste i vi, dragi čitatelji, koji ste ga izabrali za najboljeg igrača derbija.

- Bilo je prekrasno sinoć gledati talente poput Tina Jedvaja i Savičevića. Dinamov tinejdžer zasjao je na Poljudu i odigrao perfektnu utakmicu - piše Yahoo.

Naravno, nisu propustili spomenuti odgodu utakmice te Dinamov bijeg Hajduku na 11 bodova prednosti.

- Hrvatski prvak napravio je velik korak u lovu na osmi naslov prvaka za redom. Nakon što je derbi odgođen zbog kiše, derbi se napokon odigrao tri dana kasnije. A počelo je sjajno, golom Krstanovića nakon prekrasne asistencije Jedvaja. Jozinović je izjednačio prizemnim udarcem s 25 metara, no domaći navijači ušutkani su odmah sljedeću minutu. Lijevi bek Luis Ibanez zabio je nevjerojatan gol za pobjedu Dinama i bijeg na 11 bodova pred Hajdukom što im ostavlja tanke šanse za priključak - piše Yahoo.

Ponešto zanimanja za poljudski derbi pokazali su i susjedi pa tako Kurir ističe Dinamovu prvu pobjedu na Poljudu nakon 5,5 godina posta.

- Dinamo je do večeras posljednji put slavio na Poljudu još 2007. godine. Domaći nogometaši bili su ogorčeni na suca Bebeka koji je propustio suditi čisti penal nakon što je u kaznenom prostoru rukom igrao Vrsaljko.

Slovenski Siol pak u prvi plan gura nevjerojatan gol Luisa Ibaneza.

- Utakmica je obilovala brojnim prilikama na obje strane, no sva tri gola pala su u prvom poluvremenu. I dok su se Dalmatinci još veselili izjednačujućem golu, samo par sekundi kasnije pobjednički gol nakon spektakularnog udarca zabio je zagrebački Argentinac Luis Ibanez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade