Obavijesti

Sport

Komentari 29

Youtuber 16 kg teži od Floyda: Dozvoljeni su nokauti u meču

Youtuber 16 kg teži od Floyda: Dozvoljeni su nokauti u meču

Okršaj Logana Paula i jednog od najboljih boksača u povijesti Floyda Mayweathera održat će se s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu, a dvojac bi u ring trebao u jutarnjim satima

VIDEO

Njegov brate Jake još i nekako nakon što se ozbiljnije posvetio boksu pa nokautirao Bena Askrena, a potom prozvao Tyrona Woodleyja, no pitanje je kako će stariji Paul, Logan, proći s jednim od najboljih boksača u povijesti Floydom Mayweatherom Jr.

POGLEDAJTE VIDEO: Mayweather i novčanice

Pokretanje videa...

Floyd Mayweather 00:29

Obojica braće Paul su youtuberi, Logan s hrvačkim pedigreom iz srednjoškolskih dana, no razlika je što Jake ima pozitivan profi boksački score (3-0, 3 KO) dok je Logan u meč s Mayweatherom ušao s nezahvalnih 0-1 i to nakon poraza od kolege youtubera KSI-a.

Ipak, veliki novac je u pitanju pa su obojica odradila vaganje pred noćašnji meč na stadionu Hard Rock u Miamiju. Floyd se na vagi pojavio s okruglih 70 kilograma dok je njegov suparnik imao čak 16 više - 86 kilograma.

- Ja sam tu i to je dokaz da ništa od ovog nije stvarno. Izvanzemaljci nam dolaze u lipnju. Sutra ću uništiti ovu je*enu simulaciju i pobijediti najboljeg boksača u povijesti - rekao je Paul nakon vaganja dok je Floyd ipak bio malo suzdržaniji:

- Ni visina ni težina ne donose pobjede, nego vještina. A ja sam taj koji se zna boriti - rekao je.

Neupitno je uopće govoriti o razlici u kvaliteti boksa. Floyd je tehniku svojeg defenzivnog stila doveo do savršenstva i osjećaj koji ima u ringu jedan je od najboljih u povijesti. Pa je Logan Paul unatoč prednosti u kilaži, visini i dosegu ruku veliki autsajder.

Boxing - Floyd Mayweather v Tenshin Nasukawa

Ono što veseli kod ovog meča je što pravila nisu u potpunosti ekshibicijska. Boksat će osam rundi po tri minute, ali neće biti sudaca koji će bodovati meč pa ako odu do kraja neće biti pobjednika. Pošto su nokauti dozvoljeni i neće biti zaštitne opreme, sudac u ringu u svakom trenutku može prekinuti meč. Također, meč ne ulazi u profesionalni score.

Okršaj youtubera i jednog od najboljih boksača u povijesti održat će se s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu, a dvojac bi u ring trebao u jutarnjim satima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani