Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ž. Kopić: Ponosni smo na naše Makedonce, a vjerujem da će Luka zaigrati prije kraja sezone

Ž. Kopić: Ponosni smo na naše Makedonce, a vjerujem da će Luka zaigrati prije kraja sezone
3

To je strogo individualno, pratimo njegov napredak. Izgleda dobro, ja sam optimističan, rekao je Željko Kopić o zdravstvenom stanju Luke Ivanušeca. Dinamo igra protiv Dragovoljca u nedjelju od 17 sati

VIDEO

Nakon reprezentativne stanke i ždrijeba za Svjetsko prvenstvo, vraća nam se HNL ludilo. Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu u "Lijepoj Našoj"' zadovoljno trljaju ruke, drama se nastavlja. Dinamo u prvom od, za njega, posljednjih devet kola igra protiv davljenika Hrvatskog dragovoljca (nedjelja, 17 sati).

Pogledajte video: Hrvatska u skupini F

Pokretanje videa...

Hrvatska u skupini F: Otvara s Marokom, čekaju još Belgija i Kanada VIDEO

- Pratili smo nastupe naših reprezentativaca, ovi igrači koji su ostali s nama su dobro trenirali, stanka nam je dobro došla. Bitno nam je da su se reprezentativci vratili bez većih ozljeda. Naravno da su potrošeni, ali to je sve normalno. S onima koji su imali veću minutažu smo se fokusirali na regeneraciju, dok su drugi odradili nešto više - započeo je Željko Kopić na pitanje "što se radilo u Maksimiru za vrijeme reprezentativne stanke".

Kakvo je stanje s ozljedama Arijana Ademija i Luke Menala?

- Menalo se vratio s određenim problemima, neće konkurirati za utakmicu, ali vjerujem da će biti u redu kroz par dana. Što se tiče kapetana, protiv Belupa je igrao zadnjih pola sata, s makedonskim izbornikom smo dogovorili da prvu igra 60 minuta, a sljedeću tek 90 tako da smo mu postepeno pojačavali intenzitet i može se reći da je on profitirao ovom reprezentativnom stankom.

World Cup - UEFA Qualifiers - Path C Playoff Final - Portugal v North Macedonia

Drugi Makedonac u redovima reprezentacije Sjeverne Makedonije?

- On (op.a., Ristovski) je odigrao dvije utakmice, prije toga je igrao cijelu utakmicu u Koprivnici. Ponosni smo na obojicu, dostojno su prezentirali svoju zemlju, ostvarili veliku pobjedu, ali ostaje žal za tom drugom utakmicom. Mislim da su svi igrači Makedonije dali sve pa tako i Ademi i Ristovski.

Hoćete li poštedjeti neke reprezentativce u nadolazećoj utakmici?

- Sigurno da ćemo neke igrače poštedjeti.. Imamo još jedan trening, tada ćemo donijeti definitivnu odluku oko sastava. Sigurno neće biti Bulata, Ivanušeca i Menala. Ostali svi konkurirahu.

Kakvo je stanje s Ivanušecom?

- To je strogo individualno, pratimo njegov napredak. Izgleda dobro, ja sam optimističan. Vjerujem da će Luka zaigrati prije kraja sezone. 

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu Prve HNL

U prošlosti je Dinamo lako dolazio do pobjeda protiv Dragovoljca...

- Imamo tri pobjede u tri utakmicu, ali svakoj pristupamo individualno. Dragovoljac se poprilično promijenio, igraju kvalitetno. Moramo biti pravi u svakom segmentu. Kao i svaka ekipa koja dolazi u Maksimir, Dragovoljac će biti izuzetno motivirani - zaključio je trener Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika