Sport

Komentari 12

Za njega nema odmora: Perišić pokazao umijeće u kickboxingu

Za njega nema odmora: Perišić pokazao umijeće u kickboxingu

Hrvatski reprezentativac završio je ni više ni manje, nego u - boksačkom ringu. Perišić je odradio trening kicboxinga u Splitu, sparirajući s trenerom Lukom Tomićem, inače trostrukim europskim prvakom

Neki posve odmaraju od treninga, a neki formu održavaju i za vrijeme božićnih blagdana. Među ovim drugim sportašima jest i Ivan Perišić koji predah od klupskih obaveza provodi u rodnom kraju.

Hrvatski reprezentativac završio je ni više ni manje, nego u - boksačkom ringu. Perišić je odradio trening kicboxinga u Splitu, sparirajući s trenerom Lukom Tomićem, inače trostrukim europskim prvakom i višestrukim osvajačem svjetskih medalja.

- Svaki dan učim nešto novo - napisao je Perišić.

Dosta je toga već i naučio, poput odbojke na pijesku, balota i slično što mu koristi kao odmor od nogometa. U tome itekako koristi i šetnja sa psom...

A sve se to događa dok traje neizvjesnost oko njegove budućnost jer mu ugovor s Interom istječe koncem sezone.

- Nadam se da će Perišić uskoro potpisati. On je bio prvak, ali otkrio sam da je uvijek spreman pomoći i igrati što god se od njega traži, bilo da je riječ o polušpici ili desnom krilu - rekao je Interov trener Simone Inzaghi.

Najčitaniji članci