Obavijesti

Sport

Komentari 54

Za ovo su ga platili: Najskuplji engleski igrač "razbio" je City

Za ovo su ga platili: Najskuplji engleski igrač "razbio" je City
12

U sedmom nastupu za Liverpool Andy Carroll zabio je svoje prve golove. Pojačanje vrijedno 43 milijuna eura srušilo je City. Redsi su slavili 3-0, a zabio je i Dirk Kuyt

VIDEO

Opet taj ponedjeljak. Nogometaši Liverpoola od posljednjih 10 utakmica koje su igrali ponedjeljkom dobili su tri. S druge strane došao im je Manchester City, stručnjak za igranje prvog radnog dana u tjednu. "Građani" su od posljednjih sedam utakmica ponedjeljkom dobili njih pet.

No najskupljem engleskom igraču u povjesti, Andyju Carrollu ne smeta ponedjeljak. Pojačanje vrijedno 43 milijuna eura dvama je golovima srušilo Manchester City na Anfieldu. Andy je počeo otplaćivati uloženo. Dosad je igrao samo u šest utakmica u Premiershipu i Europskoj ligi, bio je ozlijeđen, a vratio se na najbolji mogući način. U sedmom nastupu zablistao je i zabio prve golove za svoj novi klub.

Stasiti engleski reprezentativac briljirao je u prvih 45 minuta. Između njegovih golova ugurao se i onaj Dirka Kuyta i Liverpool je na poluvremenu imao velikih 3-0. A Manchester City nije primio tri gola u prvom poluvremenu od 2005. godine. 

Nakon dugo vremena šestoplasirani klub Premiershipa izgledao je moćno. Manchester City nalikovao je na amaterski klub. A "redsi" su nerijetko opsjedali gostujući gol ne dajući protivnicima da dišu.

Kao da je na semaforu 0-0. Tako su igrači Kennyja Dalglisha krenuli u drugo poluvrijeme. Nošeni fanatičnim navijanjem. Suarez, Kuyt, Carroll i društvo tražili su četvrti gol u mreži Joea Harta koji je uoči utakmice rekao:

- Bio bi veliki skalp pobijediti Liverpool na Anfieldu.

Ali Hart je o tome mogao samo sanjati, jer njegovi kolege kao da su ovoga ponedjeljka zaspali. Liverpool je do kraja utakmice mogao i podebljati pobjedu, ali Suarez u nekoliko navrata, Kuyt i Meireles nisu bili precizni. Potpuno zaslužena pobjeda Liverpoola protiv jako lošeg Cityja, a više od bodova Kenny Dalglish možda može biti zadovoljan time što je dobio pravu špicu. Golgetera kakvog su se odrekli, a koji u Chelseaju nije zabio dva i pol mjeseca. Andy Carroll pokazao je da može svašta. Samo da je zdrav.

Manchester City i nakon ove utakmice drži četvrtu poziciju, posljednju koja vodi u Europu. Bore se s Tottenhamom na petom mjestu koji ima tri boda manje. Liverpool je u susret krenuo sa šestog mjesta i s čak 11 bodova manje od Cityja. Sad su to smanjili na osam bodova, stigli su na samo pet od Spursa protiv kojih još igraju.

Premiership, 32. kolo:

Liverpool - Manchester City 3-0 (Carroll 13',35', Kuyt 34')

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše