Obavijesti

Sport

Komentari 38

Za Sinjskog dijamanta bore se i Grobari i Delije: Beograd? Teško

Za Sinjskog dijamanta bore se i Grobari i Delije: Beograd? Teško
3

Hajduk se raspitivao oko mog statusa prošli tjedan, ali nakon toga se više nisu javljali. Možda najbolje da ne govorim ništa. Mislio sam da svi u Hajduku znaju što nama koji smo odrasli na Poljudu znači Hajduk, ali očito ne znaju...

VIDEO

Telefon i profil na društvenoj mreži zatrpani su mi porukama iz Srbije. Isprva nisam znao što se događa, a onda su mi prijatelji poslali link na tekst u kome piše kako se Partizan i Zvezda bore da me dovedu u svoje redove, pa mi ja bilo malo jasnije, kazao nam je Ante Vukušić (29), od nedavno, nakon razlaza sa slovenskom Olimpijom, slobodan igrač.

Kako trpa dijamant! Vukušić zabio četiri gola u 45 minuta
Kako trpa dijamant! Vukušić zabio četiri gola u 45 minuta

Informacija o interesu Partizana i Zvezde za sada nema podlogu u stvarnosti, ni jedna ni drugi klub nisu direktno zvali Vukušića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od kad sam raskinuo ugovor s Olimpijom zvalo me desetke menadžera, među njima i neki iz Srbije, raspitivali su se za status i moje želje, i svima sam rekao isto. Slobodan sam, nemam menadžera, a što se tiče kluba i lige u koji bih volio otići, sve je otvoreno, izabrat ću klub i ligu u kojoj ću moći igrati važnu ulogu.

Podsjetimo, Vukušić je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac slovenske lige s 26 postignutih golova, no ove sezone pao je u nemilost trenera Skendera koji ga praktično nije ni koristio.

- Nakon najbolje sezone u karijeri očekivao sam transfer za dobro kluba i sebe,  no prevladali su neki privatni interesi. Nisam mogao ni sanjati da će se situacija ovako rasplesti, da ću završiti na klupi!? Na sreću sada je to sve iza mene, slobodan sam igrač i vjerujem da ću vrlo brzo pronaći novi angažman, novi klub u kome ću nastaviti zabijati - kaže Vukušić, koji se nasmijao na našu "provokaciju" da ga zovu svi - osim Hajduka.

Vukušić: U Hajduk bih došao i besplatno, ali njima su više odgovarali skupi stranci...
Vukušić: U Hajduk bih došao i besplatno, ali njima su više odgovarali skupi stranci...

- A skoro da je tako... Bilo je doduše nekih kontakata i s Hajdukom, raspitivali su se oko mog statusa prošlog tjedna, ali nakon toga se više nisu javljali. Ne znam što bih rekao na to, možda najbolje da ne govorim ništa. Mislio sam da svi u Hajduku znaju što nama koji smo odrasli na Poljudu znači Hajduk, ali očito je da ne znaju... - kaže Sinjski dijamant, koji će uskoro donijeti odluku o nastavku karijere, no po svemu sudeći to neće biti ni Partizan ni Zvezda...

- Nema smisla komentirati mogućnost igranja za Partizan i Zvezdu kad me nisu ni zvali, ali jasno je da bi moj odlazak u Beograd bio teško prihvatljiv za moju obitelj i mene. Na sreću, ima dovoljno interesa sredina u kojima ću se s puno manje stresa i upitnika moći koncentrirati samo na nogomet – zaključio je Vukušić.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu