Obavijesti

Sport

Komentari 68

Kako trpa dijamant! Vukušić zabio četiri gola u 45 minuta

Kako trpa dijamant! Vukušić zabio četiri gola u 45 minuta

Ante Vukušić je u Olimpiji došao do brojke od 26 golova, a to mu je ujedno i najefikasnija sezona u karijeri. Dosad je to bila ona iz 2010/2011 kada je igrao za Hajduk, a tada je zabio 14 golova u 19 utakmica...

VIDEO

Tražio se po Italiji, Švicarskoj i Rusiji, imao problema s plućnim krilom, a sada u 29. godini života igra nogomet karijere. Ante Vukušić trpa kao na traci u dresu svoje Olimpije i vodi je prema naslovu prvaka.

Olimpija je u 32. kolu slovenskog prvenstva pobijedila Rudar 5-0, a konačni rezultat postavljen je već u 46. minuti drugog poluvremena! Junak je opet bio Hrvat Vukušić koji je odigrao nevjerojatno. Utrpao je čak četiri komada u samo 45 minuta i kada se činilo da će potući brojne rekorde, Dino Skender ga je na opće iznenađenje izvadio u 53. minuti. Nova utakmica Olimpije je već u nedjelju i bivši trener Osijeka je reagirao razumno kako bi sačuvao svog najboljeg igrača za susret protiv Aluminija...

Sinjski dijamant je goste načeo već u 37. sekundi što je najbrži gol u Sloveniji u posljednjih 11 godina. Na 2-0 je povisio dinamovac na posudbi u Olimpiji Luka Menalo, a onda u 35. minuti kreće novi Antin šou. Prvo je zabio za 3-0 nakon ubačaja s lijeve strane, a novi gol gol uslijedio je u 40. minuti, a kako ne bi sve pokazao u prvom poluvremenu, ostavio je nešto magije i za drugi dio. I nije dugo izdržao, već u 46. minuti je zabio svoj četvrti gol, za konačnih 5-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vukušić je tako došao do brojke od 26 golova u prvenstvu i uvjerljivo je najbolji strijelac s pet golova više od Hrvata Darija Vizingera. 

Ante je prošlu sezonu proveo u Krškom gdje je zabio samo četiri gola. Olimpija ga je uzela k sebi, dala mu priliku, a on joj uzvratio na najbolji mogući način. Ovo mu je ujedno i najefikasnija sezona u karijeri. Dosad je to bila ona iz 2010/2011 kada je igrao za Hajduk, a tada je zabio 14 golova u 19 utakmica. To mu je bila i prva profesionalna sezona u splitskoj momčadi.

Nakon devet godina, Ante trpa i ne staje te momčad Dine Skendera vodi prema naslovu prvaka. Posljednji naslov osvojili su prije dvije godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića