Obavijesti

Sport

Komentari 6

Zablistali su riječki tinejdžeri: Bijeli u Sloveniji srušili Triglav

Zablistali su riječki tinejdžeri: Bijeli u Sloveniji srušili Triglav

Rijeka je nastavila pozitivan niz na pripremama pobijedivši slovenskog drugoligaša Triglav 3-1, a strijelci su bili Lepinjica, Hodža i Bristrić. Do početka prvenstva ostala je još utakmica protiv MTK

VIDEO

Šareni sastav Rijeke bio je bolji od Triglava iz Kranja 3-1 u pripremnoj utakmici odigranoj u Kranjskoj Gori. Goran Tomić na teren je poslao momčad s puno mladih imena, ali i takvi Bijeli odigrali su odličnih 90 minuta.

Triglav je poveo u jeku riječke dominacije  u 14. minuti. Tatili je povukao kontru pa s 20 metara sjajno potegnuo, a lopta se od grede odbila u mrežu. Rijeka je konstantno dominirala pa izjednačila u 41. minuti. Lepinjica je lijepim udarcem iz slobodnog udarca zatresao mrežu za 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi sportski direktor Robert Palikuća

Pokretanje videa...

Robert Palikuća predstavljen u Rijeci 01:03

U nastavku ista slika. Daleko bolje igra Bijelih. U 53. minuti Obeng je odigrao za Hodžu u 16 metara, a mladi veznjak Rijeke pogodio bliži kut: 2-1. Rijeka je nizala šanse, a Triglav u drugom poluvremenu imao jednu pravu. Nakon skraćenog kornera, Vršič je pucao s ruba kaznenog prostora, ali vratar Frigan odličnom reakcijom sačuvao vrata.

U 70. minuti: 3-1. Jurišić je prošao po lijevoj strani i odigrao za Obenga koji je izbjegao start protivničkog igrača pa pronašao Bristrića, a ova poentirao iz neposredne blizine.

Rijeka će posljednju pripremnu utakmicu odigrati protiv MTK-a u petak od 16 sati, također u Kranjskoj Gori.

Prvu službenu utakmicu nove sezone Drmić i društvo imaju u subotu 17. srpnja kada će, od 21 sat, na svojoj Rujevici dočekati momčad Gorice s kojom su prošle sezone do posljednje minute bili u utrci za europski plasman te na kraju bili bolji.

Rijeka - Triglav 3-1

Igralište Čičare. Sudac: Podgoršek (Slovenija)

Strijelci: 0-1 Tatili (15'), 1-1 Lepinjica (44'), 2-1 Hodža (53'), 3-1 Bristrić (70').

  • Rijeka: Wiesner, Braut, Galešić, Lepinjica, Ristovski, Bušnja, Hodža, Karrica, Vuk, Smolčić, Jurišić (još su igrali: Bristrić, Obeng, A. Frigan i Velkovski)
  • Triglav: Novakov, Brkić, Šalja, Žurga, Bojić, Idrizi, Schweiger, Bunić, Skok Jekovec, Čadež, Tatili (još su igrali: Arko, Matič, Ivetić, Kopač, Vršič, Jakupovič, Dakić, Vuković, Maksimović)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani