Sport

Komentari 7

Zadar tone sve dublje: Iz kluba odlazi još jedan ključni igrač

Zadar tone sve dublje: Iz kluba odlazi još jedan ključni igrač

Bolji dani za Zadar nisu niti na vidiku i, kako sada stvari stoje, odlazak dvojice ključnih igrača samo je nastavak problema i početak egzodusa iz svlačionice. Igrači nisu dobili plaću tri i pol mjeseca

Nakon dvije godine u KK Zadru, klub je napustio Antonio Jordano (23). Otišao je u Francusku, a sada će zbog velikih financijskih problema redove hrvatskog košarkaškog velikana napustiti i Dario Drežnjak.

Zadar: Utakmica 9. kola AdmiralBet ABA lige između Zadra i FMP-a

Riječ je o dvojici ključnih košarkaša Zadrana, koji su činili udarnu trojku s Lukom Božićem. Košarkaši trofejnog kluba nisu primili plaću tri i pol mjeseca, problemi u upravljačkoj strukturi su sve veći, a nedavno se dogodio incident u kojem su navijači topovskim udarom razbili staklo na vratima u prostorijama kluba nakon čega je došlo i do manjeg sukoba s policijom.

Bolji dani za Zadar nisu niti na vidiku i, kako sada stvari stoje, odlazak dvojice ključnih igrača samo je nastavak problema i početak egzodusa iz svlačionice.

Košarkaši Crvene Zvezde pobijedili su Zadar s 76:95

Kako piše zadarski.hr, Drežnjak ima dvije ponude. Jedna je od njemačkog BBL prvoligaša Würzburga, a druga od Victorije iz Pesara, koju vodi bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša. Pitanje je samo odluke u koji klub će otići.

Drežnjak je u ABA ligi u 19 odigranih utakmica bio na prosjeku od gotovo 15 poena te postao veliki miljenik publike koja mu je nerijetko za njegove odlične partije skandirala "žuti, žuti".

A ako se Zadar i uspije nekako financijski pokrpati, problem je što može registrirati samo dva nova igrača. Trenera Danijela Jusupa čekaju teški dani...

Najčitaniji članci