Obavijesti

Sport

Komentari 719

Liga prvaka je daleko: Austria nokautirala Dinamo u 7 minuta

Liga prvaka je daleko: Austria nokautirala Dinamo u 7 minuta
18

Nogometaši Dinama pretrpjeli su neočekivan poraz na Maksimiru od Austrije Beč 2-0 u prvoj utakmici play-offa za LP. Rukavina je pocrvenio za nekoliko sekundi!

VIDEO

Treba respektirati Austriju Beč jer je osvojila 50-ak kupova i prvenstava, ali neka se ne naljute. Prolaz ovisi o samo našoj izvedbi i formi, rekao je svojedobno Kruno Jurčić nakon što je čuo da će mu na putu do Lige prvaka, u play-offu stajati momčad Nenada Bjelice.

No umjesto pobjede 'modri' su u prvoj utakmici 4. pretkola pretrpjeli neočekivani debakl protiv Austrijanaca! Već nakon prvih maksimirskih 90 minuta Liga prvaka ove sezone čini se kao jako teška misija nakon što je Austria Beč svladala Dinamo u Zagrebu 2-0!

Prema najavama, poželjni protivnik pretvorio se u Dinamova 'krvnika' nokautiravši ga u razmaku od samo sedam minuta! Kako to biva nakon niza promašenih prilika i poluprilika, 'modri' su kažnjeni iz praktički prvih ozbiljnih šansi gostiju. 

Gotovo sat vremena uz povremene kratkotrajne bljeskove Dinamo nije zaprijetio na pravi način protiv blijede Austrije, a onda su u jednoj kontri Bečani izigrali domaću obranu, a nesuđeni igrač 'modrih' Marin Leovac lijevo iskosa matirao je neopreznog Zeleniku u bliži kut za 1-0 šokiravši Maksimir!

No onaj pravi šok dogodio se tri minute kasnije... Ante Rukavina ušao je u igru umjesto Duje Čopa, a samo nekoliko minuta kasnije morao je izaći van - Howard Webb mu je ekspresno pokazao crveni karton nakon neopreznog ulaska kopačkom u Rogulja!

Dinamo se nije ni snašao, a u 75. minuti je bio na koljenima. Šokiranost Dinama i neopreznost Pivarića u obrani ovaj put je kaznio Marko Stanković zabivši sjajan gol s ruba 16-erca za 2-0!

S igračem manje Dinamo do kraja utakmice nije mogao parirati, štoviše, Austrijanci su tražili još veću pobjedu, no i s ovim rezultatom odlaze presretni kući i sa zadovoljstvom očekuju uzvrat sljedećeg utorka u Beču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 719
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...