Obavijesti

Sport

Komentari 21

Zadovoljni su drugim mjestom: Kad se sjetim onih "markera"

Zadovoljni su drugim mjestom: Kad se sjetim onih "markera"
1

Kad se sjetim da smo sezonu počeli tako što smo pripremne utakmice igrali u markerima, nisam bio previše optimističan, rekao je Hajdukov Danijel Stojanović

VIDEO

Iako je Hajduku preostala još Kup utakmica sa Zelinom, počeli su se svoditi računi polusezone. Lijevi bočni Danijel Stojanović zadovoljan je drugim mjestom.

- Kad se sjetim da smo sezonu počeli tako što smo pripremne utakmice igrali u markerima, nisam bio previše optimističan. No kako je prolazilo vrijeme, kako smo se uigravali i napredovali, vidio sam da ćemo napraviti dobar rezultat. Hajduk je uvijek svih ovih godina tražio da se ''ganja'' s Dinamom, no ove godine je promijenjena cijela momčad i teško je bilo uhvatiti korak. Rezultat je sasvim pozitivan – kaže Stojanović, koji je zadovoljan i svojom igrom.

- Malo sam kasnio na pripreme, tako da sam se dizao što je sezona odmicala, pogotovo od kad me trener postavio na ovu novu, ofenzivniju poziciju. Više mi odgovara igrati prema naprijed, no na koncu je najvažnije da se igra. Nedostaju još samo golovi da bi to bilo to.

Za potpuno zadovoljstvo nedostaje još pobjeda protiv Zeline.

- Prva utakmica je protekla u našoj nadmoći, trebali smo zabiti 3-4 gola, no primili smo gol iz jednog - jedinog udarca i sad se moramo boriti za prolaz. U kupu je sve moguće, eto, imali smo pet mrtvih šansi, a završilo je 1:1. Da se igrala jedna utakmica, dođe do penala, ispadneš i tko te pita jesi li bio bolji ili ne. Nadam se pobjedi, da ćemo okončati polusezonu uspješno. Isto tako i da ćemo na proljeće biti još i bolji ako ostanemo na okupu.

Stojanović je najstariji igrač u svlačionici Hajduka, jedan od onih čije iskustvo donosi mirnoću.

- Nisam se nadao da ću s nepunih 28 godina biti najstariji. Uklopio sam se dobro i ne osjećam se toliko stariji od ostalih. Što se tiče iskustva, događalo bi nam se da vodimo i nastavimo napadati i zato primimo glupi gol. Možda nam je trebala jedna utakmica poput Intera, gdje nismo pravi, ali smo pobijedili. I to u utakmici vrijednoj drugoga mjesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"