Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Uh, mislili smo da više nećemo nikada vidjeti ovakve scene...'

'Uh, mislili smo da više nećemo nikada vidjeti ovakve scene...'
1

Gledam fotografije Zagreba i srce me boli što se dogodilo rodnom gradu ali me isto tako ponosom ispunjava reakcija svih nas. Od naših navijača, policije i vojske, kaže Sandro Kulenović...

VIDEO

Zagreb je u nedjelju ujutro pogodio snažan potres. Oštećene su brojne zgrade, katedrala, bolnice, a građani su potreseni. Ipak, Zagrepčani su se prilično brzo snašli, vojska je na ulicama, a pomažu im i navijači koji su sudjelovali u preseljenju bolnice u Petrovoj. Svoje dojmove nakon potresa javili su i igrači Dinama:

Pokretanje videa...

00:37

- Prvi me potres probudio, drugi sam dočekao na nogama. Scene koje vidimo u Zagrebu podsjećaju na one u mom Sarajevu tijekom rata koje sam vidio na televiziji i na fotografijama. A to su scene za koje smo mislili da ih nikada više nećemo vidjeti. Ja sam dobro, suigrači su svi dobro - rekao je Amer Gojak, pa nastavio:

- Sve službe su na terenu i pomažu ljudima. Izašli su naši navijači i pomažu preseliti rodilište. Dinamo šalje pozitivu među ljude… U ovakvim situacijama shvatiš koliko je ljudskosti svuda oko nas i to me čini ponosnim i sretnim. Zagreb će se obnoviti da bude još bolji i ljepši.

Mladi Sandro Kulenović ne može vjerovati što se dogodilo njegovom rodnom gradu...

- Strašno je to što se dogodilo. Podrhtavanje me probudilo i odmah sam izašao van. Ondje sam dočekao drugi potres… Gledam fotografije Zagreba i srce me boli što se dogodilo rodnom gradu ali me isto tako ponosom ispunjava reakcija svih nas. Od naših navijača, policije i vojske!

Kapetan Arijan Ademi poručuje...

- Užasno je što se događa ovih dana. Prvo epidemija pa ovaj potres. Lako za štetu, sada je najvažnije da se ova djevojka u Klaićevoj oporavi. Šaljem joj svu pozitivu iz Maksimira u ime svih igrača. A Zagreb će biti bolji i ljepši, čim sve ovo prođe. Inače, svaka čast svima kako su reagirali. Ovo u Petrovoj samo Zagreb može. Pa policija i vojska, svi kao jedno. Ponosan sam što sam stanovnik ovoga grada.

U Zagrebu je rođen i Mislav Oršić...

- Kao dijete Zagreba, srce me boli kada vidim što se dogodilo jutros i koje su posljedice potresa. Instinktivno sam reagirao i sklonio dijete te izašao iz stana. Sada se samo nadam se da će djevojčica iz Klaićeve biti u redu i to nam treba biti jedino bitno ovog trenutka. Zgrade će se već obnoviti, Zagreb će opet biti onaj stari ali ljudski život nema cijenu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve